Teniste 1'inci Kademe Tenis Antrenörü Yetiştirme Kursu, 2-13 Haziran tarihleri arasında Fatih Sultan Mehmet Spor Tesisleri'nde düzenlendi. İlk kez düzenlenen organizasyona katılanlar tesislere tam not verdi.  

İçerisinde 2 adet açık toprak tenis kortu, 2 adet kapalı ve 2 adet açık akrilik tenis kortu, otopark alanı, açık fitness alanı, çocuk oyun alanı, sosyal tesisler, dinlenme alanları ile yeşil alanları ve spor kampüsü de bulunan tesis Türkiye Tenis Federasyonu'na ev sahipliği yaptı.

"BURASI ORDU İÇİN HARİKA BİR TESİS"

Türkiye Tenis Federasyonu'nun düzenlediği 1. kademe tenis antrenörü yetiştirme kursu için Fatih Sultan Mehmet Spor Tesisleri'nde kurs yapma kararı aldıklarını belirten 16 Yaş Milli Takım Koordinatörü Seracettin Turan, "Ordu'da uzun zamandır böyle bir kurs yapılmamıştı. Büyükşehir Belediyesi'nin bu harika tesisinin inşa edilmesiyle birlikte federasyon olarak, Ordu ili için harika bir tesiste bu kursu programladık. Federasyon olarak, toprak kortu her zaman tavsiye ediyoruz. Burada toprak kortun yanı sıra açık kapalı kortların olması Ordu için büyük bir fırsat. Zemin olarak da çok kaliteli birinci sınıf bir tesis olmuş. Ordulular Başkanlarından dolayı çok şanslı" dedi.

"ORDU'NUN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAK"

Antrenör Zafer Yasin Alpay ise, "Karadeniz'in yanı sıra birçok ilde eğitimlerde bulunduk. İlk defa belediyenin bu şekilde güzel bir tesisi olduğunu gördüm. Bu anlamda başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Umarım burada yetişen antrenörler iyi hizmetlerde bulunup Ordu ilini hem sportif hem de sosyal anlamda tanıtacaktır" diye konuştu.

"BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Büyük beğeni toplayan tesis hakkında konuşan kursiyerler, "Spor alanında her geçen gün daha da gelişen bir Ordu görüyoruz. Enver Başkan'ın spora önem veriyor olması Ordu ilinde spor yatırımlarını şahlandırdı. Sayılı tesislerden birini kazanan Ordu, Karadeniz Bölgesi'nde böyle bir imkâna sahip olduğu için çok şanslı. Bu hizmeti bizlere sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz'a teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim