TFF 3'üncü Lig 1.Grup'ta mücadele eden 52 Orduspor FK, rakibi Yomraspor'u ikinci yarıda geçmeyi başardı. İlk 45 dakikayı 1-0 mağlup kapatan mor beyazlı Ordu temsilcisi, ikinci 45 dakikada rakip fileleri 3 kez havalandırdı ve 90 dakikayı 3-1'lik galibiyet ve 3 puanla kapattı. Ordu temsilcisini ilk 11 dışında kalan ve ikinci yarı oyuna giren oyuncular kurtardı. 

Yeni Ordu Stadyumu'ndaki müsabakayı Serkan Pınar, Ümit İncili ve Ömer Akman hakem üçlüsü yönetirken, Ahmet Taşyürek ilk 11'de Taha, Sinan, Sergen, Emir, Nevzat, Samet, Nazmi, Erhan, Sefa, Özgen ve Batuhan7a yer verdi. 66'ncı dakikada Sergen'in yerine Yusuf Mert, Özgen'in yerine ise Furkan dahil oldu. 79'uncu dakikada Emir'in yerine Abdullah, 90+4'de ise Nevzat'ın yerine Seydi oyuna dahil oldu. 

Ordu temsilcisinin gollere 80'nci dakikada Abdullah'tan, 85'inci dakikada Sefa'dan ve 92'nci dakikada ise Yusu'tan geldi. Konuk ekibin tek golünü ise 38'nci dakikada Volkan kaydetti.

Bu galibiyetle 52 Orduspor puanını 33'e yükselterek ikinci sıraya yerleşirken, lider Yeni Mersin İdmanyurdu ile arasındaki puan farkını 2'ye düşürdü.

Öte yandan TFF 3'üncü Lig 2.Grup'ta mücadele eden Orduspor 1967 ise iyiye gidiyor. Ligin 16'ncı haftasında deplasmanda Bayrampaşaspor'a konuk olan Ordu'nun bir diğer temsilcisi, 90 dakikayı 2-1'lik skor ve 3 puanla tamamlayan taraf oldu. 

Yılport Samsunspor Beşiktaş engelini geçemedi Yılport Samsunspor Beşiktaş engelini geçemedi

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadyumu'ndaki müsabakayı Berkay Erdemir, Ugur Çakmak ve Fırat Olgun hakem üçlüsü yönetti. Orduspor 1967 Teknik Direktörü Cahit Erçevik ise ilk 11'de Ömürcan, Erdinç, Serhat, Batuhan, Uğur, Harun, Metin, Abdülkadir, Güney, Adem ve İsmail'i sahaya sürdü. 

Orduspor 1967 ilk golünü 30'ncu dakikada Metin'in ayağından kazanırken, ikinci yarı 57'nci dakikada Harun'un kafa golüyle farkı 2'ye çıkardı. 59'ncu dakikada ev sahibi takımdan Zafer farkı 1'e indiren golü atında skor 2-1 oldu. Müsabakanın son düdüğü çaldığında başka da gol kaydedilmeyince, 3 puanı kazanan taraf ise Orduspor 1967 oldu. 

Ordu temsilcisi aldığı son 3 puanla ligdeki puanını 27'ye yükseltirken, 4'ncü sıraya yükseldi. Mor beyazlı ekip, gelecek hafta kendi sahasında lider Karaman FK ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilisim