Hedefini 3.Lig'den 2.Lig'e yükselmek olarak belirleyen 52 Orduspor FK Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, şehirde önemli bir taraftar kitlesine sahip olan iki isim hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Bodur, Ordu'da yerel yayın yapan Altaş Tv'de 'Tam Saha' programında Ahmet Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Ordu'nun ünlü tribün yüzlerinden Amigo Murat (Murat Aydın) ve Amigo Zeki (Zeki Altunbaş) ile ilgili "Futbol taraftarsız olmaz. Birlikten güç doğar" ifadelerini kullandı. 

Program sunucusu Öztürk'ün "Taraftar konusu açılınca hep aynı şeyi konuşuyoruz. Mesajlar geliyor, amigoları göremiyoruz diyor mesela. Zeki'yi, Murat'ı göremiyoruz. Onlar da zaman zaman bize soruyorlar 'Biz ne yaptık? Başkanımız biz çok seviyoruz. Biz gelmek istiyoruz ama...' diyorlar. Çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde bu iki isim bir anda gittiler. Ne oldu Başkanım?" dedi. 

Başkan Bodur ise şu şekilde yanıt verdi:  

"Geliriz biz her zaman bir araya geliriz. Birisi geldi de kapıdan mı geri çevirdik? Ne olmuş içeriye mi almamışız? Öyle olacağını ben tahmin etmiyorum. Biliyorsun, benim yapımı bilirsin. Benim hele Orduspor'a hizmet etmiş insanları bir tarafa koymam mümkün değil. Biraz da onların da sahiplenmeleri lazım. Şimdi uzakta durup da, ne olur ki? Hep beraber bir araya gelelim. Kesinlikle kimse için maça alınmayacak veya maça giremeyecek diye birşey yok. Herkes gelsin. Onların emeklerini inkar edemem. Başarılı olduğumuz senelerde çok şey yaptılar. Biz tavırlı değiliz. Kimseye kapılarımız kapalı değil, kapılarımız açık" ifadelerini kullandı. 

"EFSANE ORDUSPOR İLE BİRLEŞME TEKLİF EDECEĞİZ"

Bodur, bir dönem Süper Lig'de de mücadele eden ve amatör ligde yeniden sahalara dönmeye hazırlanan efsane Orduspor ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

Efeler Ligi'nde Akkuş temsilcisi Galatasaray'ı devirdi Efeler Ligi'nde Akkuş temsilcisi Galatasaray'ı devirdi

İşte o açıklama:

"Ben burada Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Çünkü efsane Orduspor'u ayağa dikmek için geldiği günden beri teşviki mesaideyiz, görüşüyoruz. Çok büyük bir emek sarfediyor. Onun için eski Orduspor üyesi olarak kendilerine teşekkür ediyorum. Tabi Sayın Valim bir avukatlar grubu ile bu işi götürüyor. Federasyon ile görüşüyor. İnşallah arzuladığımız pozisyon olur, bu tahta açılır. Mart'ta başlayacak bizim ikinci amatör liginde oynama imkanı olur. Biz de heyecanla bekliyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde arzuladığımız efsane Ordusporumuz liglere çıkar. Oynamaya başlar. Ben bugün değil, her zaman söylüyorum. Ne zaman ki, efsane Orduspor borçlarından arınsın, ben 52 Orduspor Genel Kurulu'nu toplayacağım ve birleşme kararını teklif edeceğim. İnanıyorum ki, bütün üyeler birleşme kararına sahip çıkar ve birleşir. Ben oradan geldim. 70'li yıllardan beri Orduspor içerisindeyim. Bizim kopmamız mümkün değil. Bazı sıkıntıları var, inşallah o sıkıntıları kısa zamanda atlatır."

Editör: TE Bilisim