ORDU - Altınordu Belediyesi'nin katkıları ve Ordu Kalkınma Derneği işbirliğiyle organize edilen "1. Karadeniz Minikler Basketbol Şöleni" başladı.

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Erzurum'dan katılan takımlarla başlayan sportif etkinlek, Atatürk Spor Salonu'nda başladı. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, spora ve sporcuya değer verdiklerini belirterek, "Altınordu Belediyesi olarak düzenlediğimiz '1. Karadeniz Minikler Basketbol Şöleni' etkinliğini Altınordu'da düzenlemekten dolayı mutluyuz. Belediyemiz kurulalı 3 yıl oldu ve bu süre içerisinde kültürel, sanatsal ve her türlü etkinliğin yanı sıra en önemli gördüğümüz spora da büyük önem veriyoruz. Bu çerçevede spor kulüpleri ile işbirliğimizi her zaman sürdürmeye özen gösteriyoruz. Bu işbirliğini yaparken evlatlarımızın kötü alışkanlıklardan kurutulabilmesi, zindelik sağlamaları ve bu tür faaliyetlere yönlendirerek kendilerini geleceğe hazırlamalarına katkı sağlıyoruz. Emek veren herkese teşekkür ediyor, sporcularımıza ve teknik ekibe başarılar diliyorum" dedi.

HAVA ATIŞI BAŞKAN TEKİNTAŞ'TAN

Müsabakalar Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın gerçekleştirdiği hava atışı ile başladı. Gerçekleşen etkinlik kapsamında sporcular düzenlenen şölenin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.
Editör: TE Bilisim