SÜPER Lig'in 4'ncü haftasında 2 Ekim (bu akşam) saat 20:00'de iki müsabaka oynanacak. 

MKE Ankaragücü kendi evinde H.K.Kayserispor'u konuk edecek. Karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek. Bu akşamın ikinci müsabakası ise yine aynı saatte. Gaziantep FK, kendi evinde Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'u konuk edecek. Bu önemli karşılaşmayı da Fırat Aydanus yönetecek.

3 Ekim Cumartesi günü ise Süper Lig'de ilk karşılaşma saat 13:30'da başlayacak. Yeni Malatyaspor sahasında FT Antalyaspor'u konuk edecek. Karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek. Saat 16:00'da ise iki müsabaka yer alıyor. BB Erzurumspor Karadeniz'in ikinci temsilcisi olan Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Müsabakayı Ümit Öztürk yönetecek. M.Başakşehir ise kendi sahasında Göztepe'ye ağırlayacak. Karşılaşmanın orta hakemi ise Özgür Yankaya. Cumartesi'nin son müsabakası ise saat 19:00'da başlayacak. Fenerbahçe kendi sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. 

4 Ekim Pazar günü 4 müsabaka oynanacak. İlk müsabaka saat 13:30'da Y.Denizlispor ve İH Konyaspor arasında olacak. Orta hakem ise Hüseyin Göçek. Saat 16:00'da iki karşılaşma aynı anda başlayacak. Beşiktaş Gençlerbirliği'ni ağırlayacak, karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. A.Alanyaspor ise A.Hatayspor'u konuk edecek. Bu karşılaşmayı ise Atilla Karaoğlan yönetecek. Haftanın son müsabakası ise saat 19:00'da Kasımpaşa ve Galatasaray arasında. Karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. 

TFF 1'NCİ LİG'DE 4.HAFTA

TFF 1'nci Lig'in 4'ncü haftasında ise komşu il Giresunspor kendi evinde B.Boluspor'u konuk edecek. Karşılaşmayı Hakan Ceylan yönetecek. Bir diğer komşu ilde ise Y.Samsunspor Akhisarspor'u konuk edecek. Zorlu müsabakayı Sarper Barış Saka yönetecek. 1'nci Lig'de Giresunspor 4 puanla 11'nci sırada yer alırken, Y.Samsunspor ise 5 puanla 6'ncı sırada yer alıyor. 

MİSLİ.COM 3. LİG'DE 3.HAFTA

Misli.com 3'üncü Lig 1'nci Grup'ta ise 4 Ekim Pazar günü Fatsa Belediyespor Malatya Yeşilyurt Belediyespor'a konuk olacak. Müsabakayı Aytaç Geçgel yönetecek. Fatsa Belediyespor ligde 6 puan ve averajla lider durumda bulunuyor. En yakın rakibi ise aynı puana sahip Bucaspor 1928 ve Artvin Hopaspor. 

Misli.com 3'üncü Lig 4'ncü Grup'ta ise 52 Orduspor FK kendi sahasında Kozanspor FK'yı ağırlayacak. Karşılaşmayı Talha Öztürk yönetecek. 52 Orduspor FK ligde 6 puan ve averajla lider durumda bulunurken, aynı puanda en yakın takipçileri ise Düzcespor ve Modafen oldu.

Editör: TE Bilisim