Ünye'de Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2'nci Bölge 2'nci Grup'ta Ünye 1957 Spor ile Eynesil Belediyespor karşılaştı. 

Ünye Şehir Stadı'ndaki karşılaşmayı, orta hakem Yasin Kalcıoğlu, yardımcı hakemler Bulut Topatar ve Cevdet Bartu Saraç ile dördüncü hakem Gül Demir yönetti. İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren karşılaşmanın ikinci yarısının normal süresinde de gol olmadı. Konuk ekip Eynesil Belediyespor, Soner Yirmibeş'in 90+4'te attığı golle 1-0 öne geçti.

Bu golden sonra saha içerisinde yaşanan gerginlik üzerine hakem Kalcıoğlu, Ünye 1957 Spor'dan Vicdan Aladağ ve Mehmet Gülmez ile Eynesil Belediyespor yedek kulübesindeki bir oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında yedek kulübesinde bulunan Ünye 1957 Sporlu Sefa Demir de, hakeme itirazdan dolayı kırmızı kart gördü. Demir, kendisine kırmızı kart gösteren karşılaşmanın orta hakemi Yasin Kavcıoğlu'na kafa attı. Aldığı kafa darbesiyle sırtüstü yere düşen orta hakem Yasin Kavcıoğlu diğer hakemlerin de yardımıyla ayağa  kalktı ve maçı tatil etti.  

FUTBOLCU KULÜBÜNDEN KOVULDU

Ünye 1957 Spor Kulübü, futbolcusunun bu davranışının kabul edilemez olduğunu belirterek, Ulu Önder Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözünü hatırlatarak "Bu nedenle Sefa Demir ile olan sözleşmemizi tek taraflı feshederek kulüple olan ilişiğini kesmiş bulunmaktayız" dedi.

Editör: TE Bilisim