ORDU - Orduspor Kadın Basketbol Takımı, TKBL 15.Hafta'da ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray Odeabank'ı ağırladı. Mor beyazlılar, 68-65 mağlup oldu. 

"SPOR SALONU BAKIMSIZLIKTAN DÖKÜLÜYOR!"

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu, bugün bir skandala daha sahne oldu. Daha önce ısınma, skorbord arızası gibi sıkıntılarla gündeme gelen salonda, bu kez yangın paniği yaşandı. Müsabakanın 3. çeyreğinde projektörlerin birinde meydana gelen yanma nedeniyle karşılaşmaya 40 dakika ara verilmek zorunda kalındı. Oyuncu ve seyircilerin panik yaşadığı olaya Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi ekipleri müdahale etti. Ekipler olaya müdahale edip yangını söndürürken, tribünler boşaltıldıktan sonra karşılaşmaya devam edildi.
 
Orduspor'da Megan Frazee 24 sayı, 9 ribaund, Tan White 16 sayı, 8 ribaund, 4 asist ve Bahar Öztürk 10 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile karşılaşmayı tamamladı. Müsabakanın ilk çeyreği 12-17 geçilirken, devre arasına 32-33'lük skorla girildi. Üçüncü çeyreği de 46-51 veren Orduspor, maçtan 65-68 mağlup ayrılmak zorunda kaldı. 
Editör: TE Bilisim