Misli.com 3'üncü Lig 1'inci Grup takımlarından Fatsa Belediyespor kafilesi, Çankaya Futbol Kulübü ile Ankara'da oynayacağı karşılaşma için çıktığı yolda trafik kazası geçirdi. 

Kaza sabah saatlerinde Kırıkkale-Samsun karayolu üzerinde Kırıkkale'nin Derince ilçesine bağlı Evliyalı Köyü yakınlarında meydana geldi. Yakup Sukes idaresindeki 52 AAD 321 plakalı otobüs kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve yan yattı. Kazada 33 kişilik Fatsa Belediyespor kafilesi kazayı yara almadan atlatırken, sürücü Yakup Sukes hafif yaralandı.


Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yazılı bir açıklama geldi, "Çankaya FK maçı deplasman yolculuğu sırasında trafik kazası geçiren Fatsa Belediyespor kafilesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz." denildi.

Kaza nedeniyle Beşiktaş kulubü yayınladığı geçmiş olsun mesajında, "Çankaya FK maçı deplasman yolculuğu sırasında kaza geçiren Fatsa Belediyespor Kulübü'nün futbolcularına ve teknik ekibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kazada yaralananlara acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Spor Kulübü de geçmiş olsun mesajı yayınladı, "Çankaya FK maçı için Ankara deplasman yolculuğunda kaza geçiren Fatsa Belediyespor Kulübü'nün futbolcularına ve teknik ekibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bir mesaj da Trabzonspor'da geldi. Bordo mavili kulüp, "Ankara’daki Çankaya FK maçına giderken kaza geçiren Fatsa Belediyespor futbolcu ve teknik heyetine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Orduspor Kulübü de yayınladığı geçmiş olsun mesajında, "Şehrimizi 3.lig'de temsil eden Fatsa Belediyespor kulübünün deplasmana giderken Kırıkkale'de kaza geçirdiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Fatsa Belediyespor kulübüne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kazada yaralanan kulüp personeline acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor da bir mesaj yayınladı: "Deplasmana giderken Kırıkkale'de kaza geçiren Misli.com 3.lig ekiplerinden Fatsa Belediyespor kulübüne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kazada yaralananlara acil şifalar diliyoruz" dedi.

Giresunspor Kulübü de yayınladığı mesajında, "Fatsa Belediyespor takımını taşıyan otobüsün Çankaya Futbol Kulübü deplasmanına giderken kaza geçirdiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Kafiledeki tüm sporcu, teknik heyet, görevliler ve Fatsa Belediyespor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi. 

Samsunspor da yayınladığı geçmiş olsun mesajında, "Fatsa Belediyespor kulübünün deplasmana giderken Kırıkkale'de kazan geçirdiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Fatsa Belediyespor kulübüne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kazada yaralananlara acil şifalar diliyoruz" dedi. 

Zonguldakspor ise "Fatsa Belediyespor'un Ankara Çankaya FK deplasmanı yolunda kaza yaptığını büyük bir endişe ve üzüntüyle öğrendik. Fatsa Belediyespor'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim