2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Altınordu Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren Altınordu Belediyespor yapacağı hazırlık maçları ile sezona hazır hale gelmeyi hedefliyor. Kamp kapsamında BAL Ligi'nin tecrübeli ekiplerinden Sandıklıspor ile karşılaşan Altınordu Belediyespor, rakibini 5-2 mağlup etti.

Maçın büyük bölümünde etkili oynayan Altınordu Belediyespor, müsabakanın 12. dakikasında Abdullah Yurtdaş ceza sahasının dışından klas bir vuruşla kaleciyi çaresiz bırakarak takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 49. dakikasında Hasan'ın kullandığı köşe vuruşunu Caner Çolak güzel bir kafa vuruşu ile süsleyerek topu ağlara gönderdi. Müsabakanın üçüncü golü 65. dakika da Hüseyin Ateş'ten geldi. Altınordu Belediyespor'un dört ve beşinci gollerini ise Turgut Öcalan atarak maça son noktayı koydu. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Altınordu Belediyespor sahadan 5-2 galip ayrıldı.

DÖNER: "İSTEKLİ VE ARZULUYDUK"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, istekli ve arzulu oynadıklarını belirtti. En iyisini yapmak için ellerinden geleni yaptıklarını aktaran Döner, "Bugün Sandıklıspor ile keyifli bol pozisyonlu bir maç oynadık. Zaman zaman çok iyi oynadığımız bazen de aksadığımız anlar oldu. Genel anlamda baktığımızda iyi top oynadık, iyi pozisyonlar bulduk. İlk devre skor olarak bizim üstünlüğümüz ile geçti ama oyun olarak çok üst düzey diyemeyiz. İkinci yarı ise takım daha derli toplu oynamaya başladı. Daha istekli ve arzuluyduk, girdiğimiz pozisyonların çoğunu gole çevirdik. Önümüzdeki maçlarda takımımızı daha iyi etüt edip en iyi şekilde hazırlanıp az hata ile lige başlangıç yapmak istiyoruz." dedi.

Editör: TE Bilisim