ANKARA - Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlumuz Sebahattin Akbayrak, maça iyi başladıklarını ancak ilk yarıda istedikleri skoru elde edemediklerini belirtti.
 
Özellikle ikinci yarıda özgüvenle alakalı sorun yaşadıklarını dile getiren Akbayrak, "Dağılmamamız gerekiyordu, sonuç ne olursa olsun takılmadan daha kaliteli oynamamız gerekiyordu. Ancak bu aşamada eksik oyuncular takıma yansıdı. Özellikle ikinci yarıda çok basit bireysel hatalardan goller yedik. Bu konuda ikinci yarı sıkıntı çektik" dedi.
 
"TAKIMIMIZ HEDEFİNİ KENDİSİ KOYACAK"

Bu sezon takımın hedefini dile getiren Akbayrak, "Takımımız hedefini kendisi koyacak. Geçen sene yıl iyi başlangıçla iyi bir sezon geçirdik. Bu sene kamuoyunun bildiği sebepler nedeniyle bu iyi başlangıcı yapamadık. Bu takım psikoloji travmalar atlattı. İlerleyen haftalarda zaten takım kendi hedefini belirleyecektik. Ama ilk önce Orduspor'un bugünkü sonuçsal anlamda ve sahada oyun anlamında çektiği sıkıntıyı ortadan kaldırmalıyız" şeklinde konuştu.

"TESLİMİYETÇİ BİR MANTIKLA HAZIRLANIYORUZ"
 
"Sürekli mağlubiyetler ligde olacak şeyler" diyen Akbayrak, "Müsabakadan önce rakipler çok güçlü ancak teslimiyetçi bir mantıkla hazırlanmıyoruz. Psikolojik anlamda sıkıntılar yaşayan oyuncular vardı. Çok fazla dramatize edilmemesi gerekiyor. Futbolda dün yoktur, yarın vardır. Herkes spor dünyasında bu tür şeylere alışıktır. En kısa sürede bu psikolojik travmadan kurtulmamız lazım." 
Editör: TE Bilisim