ORDU - Orduspor Kadın Basketbol takımı, deplasmanda Caferağa Spor Salonu'nda İstanbulgücü'ne karşı oynadı ancak evine 5 sayı farkla, 66-61 mağlup olarak döndü.

Takım en skorer ismi 12 sayı ile Tuba Kaya olurken, Şebnem Özçelik ve Eyfel Akar 11, Yanique Gordon 10, Sümeyye Özcan 8, Doğa Comba 6 ve Tuğçe Kanat 3 sayı attı. Ligde aldığı bu mağlubiyetle 32 puanda kalan Orduspor, 10'uncu sırada yer alıyor.

Ligde ilk üç sırayı ise 40 puanla Bornova Beckerspor, 38'er puanla da OGM Orman Gençlik ve Edremit Belediye Gürespor paylaşıyor. Dördüncü sırada Çankaya Üniversitesi 37, beşinci sırada İzmit Belediyespor 37, altıncı sırada Kırçiçeği Bodrum Basketbol 36, yedinci sırada Elazığ İl Özel İdare 35, sekizinci sırada Mersin Üniversitesi 35 puan ve 34 puanla dokuzuncu sırada Mersin Büyükşehir Gelişim yer alıyor. Son üçte ise Kurtuluşspor, Anadolu Üniversitesi ve 55 Gençlik ekibi bulunuyor.  

Orduspor 1 Şubat'ta deplasmanda İzmit Belediyespor, 4 Şubat'ta kendi evinde Bornova Beckerspor ve 11 Şubat'ta deplasmanda Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak. 
Editör: TE Bilisim