Sağlık camiasından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'e özel bir teşekkür geldi. Özel Ordu Umut Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İdris Altunel, "Bir O sahip çıktı" açıklamasını yaptı. 

Altunel, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaparak kendilerine her ihtiyaçları olduğunda 7/24 destek veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'e teşekkür etti. Altunel açıklamasında, "Özel Ordu Umut Hastanesi olarak pandemiyle İl genelinde önemli bir görevi başarıyla yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. Temizlik görevlisinden doktoruna, hemşiresinden, hasta bakıcısına kadar tüm personelimizi, bu özverilerinden dolayı kutluyorum.

Bu süreçte kurumumuzun yanında yer alan, sorumluluk mevkiindeki tek şahsiyet Sayın Bakanımız Hilmi Güler Beyefendi olmuştur. Bu kurum bizlerin değil, Ordu halkınındır. Bu bilincin farkında olduğunu Sayın Bakanımız göstermiştir. Bizlere Ordu'nun dertleri ile dertlendiğini, 24 saat telefonunun açık olduğunu, elinden gelen her türlü haklı taleplerde yanımızda olduğunu göstermiştir. Hastanenin çevre düzenine hassasiyet göstererek bizzat ilgilenmiştir. ​Ordu halkı için hiçbir hizmet ve fedakarlıktan kaçınmayan değerli Başkanımız Sayın Hilmi Güler'e şahsım, sağlık çalışanlarımız ve Ordu halkı adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. 

Altunel'in sosyal medya hesabından yaptığı özel teşükker, binlerce beğeninin yanı sıra Ordululardan da sayısız teşekkür aldı. 

Editör: TE Bilisim