Ordu Valiliği'ni ziyaret eden Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Vali Seddar Yavuz, Vali yardımcıları Ekrem Yaman, Ekrem Ballı, Turgut Subaşı, Bayram Gale, Adem Öztürk ve Valilik birim müdürleri tarafından karşılandı.

Beraberinde AK Parti Ordu Milletvekili Şehen Yediyıldız ve Ergün Taşçı'yla birlikte Valilik ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Ordu Valisi Seddar Yavuz, "Sayın Bakan Yardımcımızın teşrifiyle ilimizdeki sağlık hizmetleri ve sağlık yatırımlarının ele alındığı değerlendirme toplantısı icra edeceğiz. Bu çalışma ziyaretinin ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını, başarılı geçmesini temenni ediyorum. Özellikle Sayın Bakan Yardımcımızın teşrifi vesilesiyle önemli bir katkıda bulunacağını ve ilimizin özlemle beklediği yatırımların da değerlendirme fırsatı bulmamız bakımından çok kıymetli olduğunu sizlerle paylaşmak istiyorum" dedi.

Bakan Yardımcısı Eldemir de, "Sayın Valimize ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Ordu ilimizin sağlık alanındaki hizmetlerinin genel bir değerlendirmesini yapacağız. Bununla birlikte önümüzdeki süreçte bize yön verecek, Ordu ilimizin Sağlık Bakanlığı'mızdan beklentileri noktasında talepleri dinleyeceğiz. Bunun yanında da vatandaşımıza daha iyi nasıl hizmet edebiliriz? Daha güzel bir sağlık hizmetini sunmak için neler yapmalıyız? Bunları değerlendirmiş olacağız. Sağlık Bakanlığı olarak bu dönemde kendimize bir vizyon tarifledik. Bu vizyonumuz, tüm toplum olarak sağlıklı hayat tarzının benimsendiği, herkesin sağlık hakkının korunduğu, ihtiyaç halindeki herkesin vaktinde ve kaliteli sağlık hizmetine kolayca erişilebildiği bir Türkiye'ye, dolayısıyla bir Orduya sahip olmak. Bu noktadaki çalışmalarımızı da bu vizyon çerçevesinde gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

Bakan Yardımcısı Eldemir ve beraberindeki heyet, çeşitli toplantı ve ziyaretlerin ardından Ordu'daki programını tamamladı. 

Editör: TE Bilisim