Sağlık Bakanlığı, Ordu'ya çeşitli hastanelerde görevlendirilmek üzüre 149 yeni doktor ataması yaptı. 6'sı uzman, 143'ü pratisyen hekimden oluşan doktorlardan 2 tanesi de Hematoloji ile Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi branşında hizmet verecek. 

Ordu Devlet Hastanesi dışında Fatsa Devlet Hastanesi'ne 1 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Gölköy Devlet Hastanesi'ne biri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ve diğeri İç Hastalıkları branşlarında olmak üzere 2 doktor ile Korgan Devlet Hastanesi'ne de 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı atandı. 

Ayrıca, Akkuş Devlet Hastanesi'ne 5, Akkuş TSM'ye 1, 112 Acil Sağlık Hizmetleri'ne 3, Ordu Devlet Hastanesi'ne 16, Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi'ne 7, Altınordu İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne 2, Aybastı Devlet Hastanesi'ne 11, Aybastı TSM'ye 1, Çamaş TSM'ye 1, Çatalpınar TSM'ye 1, Fatsa Devlet Hastanesi'ne 14, Fatsa İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne 8, Gölköy Devlet Hastanesi'ne 9, GölköY TSM'ye 1, Gülyalı TSM'ye 1, Gürgentepe Devlet Hastanesi'ne 7, İkizce TSM'ye 2, Kabataş TSM'ye 1, Korgan Devlet Hastanesi'ne 12, Korgan TSM'ye 1, Kumru Devlet Hastanesi'ne 8, Kumru TSM'ye 1, Mesudiye Devlet Hastanesi'ne 3, Ulubey Devlet Hastanesi'ne 3, Ulubey TSM'ye 2,  Ünye Devlet Hastanesi'ne 13, Ünye İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne 9 olmak üzere toplam 143 pratisyen hekim atandı.

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Ergün Yanmaz, Ordu'ya yeni atanan hekimler konusunda yaptığı yazılı açıklamada, "İlimizin hekim ihtiyaçları doğrultusunda hazırladığımız plan çerçevesinde yapılan atamalar için Sayın Bakanımıza ve Bakanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Hekimlerimize sağlık hizmet sunumununda çok önemli görevler düşüyor. Bizler tüm sağlık personelimiz ile beraber, halkımıza en iyi şekilde sağlık hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Yeni atamalar ilimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim