Ordu Valisi Seddar Yavuz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada sadece Ordu il genelinde bugün 7 pozitif Koronavirüs vakasının çıktığını açıkladı. Salgının geçmediğini dile getiren Vali Yavuz, Ordululara da önemli uyarılarda bulundu. 

Yavuz, "Değerli Ordulu kardeşlerim, bugün maalesef 7 pozitif vaka tespit edilmiş olup salgın tehdit ve tehlikesi devam ediyor. Pozitif vakalarla temaslı takip ettiğimiz muhtemel pozitif vaka adaylarımız vardır Lütfen salgın bitmiş gibi davranmayın! Sokağa çıkma yasağının bitmesi salgının bittiği anlamına gelmiyor" dedi ve ekledi: "Maske kullanmaya, sosyal mesafeye dikkat etmeye, hijyen kurallarına uymaya ve kalabalık ortamlardan uzak durmaya özen gösterelim."

BİR GÜN ÖNCE UYARMIŞTI

Vali Seddar Yavuz, dün de Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ordu'da vaka artışlarına dikkatleri çekmiş, "Aldığımız tüm tedbirlere rağmen ilimizde pozitif vakalar maalesef devam ediyor. Lütfen evlere bayram ziyareti yapmayınız. Telefonla bayramlaşınız. Yaptığınız fedakarlıklar ve tedbirler heba olmasın" demişti. 

Editör: TE Bilisim