ORDU - Libya Sağlık Bakanlığı Bingazi Komitesi Üst Yönetimi üyeleri Medical Park Ordu Hastanesi Başhekimi Göksal Şahin, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ulvi Güney, Uzm.Dr.Osman El Jundi ve beraberindeki hastane yöneticileri tarafından karşılandı. Komite yöneticilerine Uzm.Dr.Osman El Jundi tarafından bilgilendirme brifingi verildi. Medical Park Ordu Hastanesi'nde sunulan sağlık hizmetleri, özellikle cerrahi operasyonlar hakkında detaylı bilgiler veren Jundi, sunumun ardından komite yöneticilerine hastaneyi gezdirdi.

Ziyaret sırasında Bingazi Bölgesi'nden Medical Park'a tedavi olmak için gelen bir hasta ile görüşen yöneticiler, hastanın gördüğü tedavi ve ilgiden çok memnun olduğunu dile getirmesi üzerine bu memnuniyetten dolayı hastane yöneticilerine teşekkür etti. Yaptıkları incelemelerden de Medical Park Ordu Hastanesi'nin son derece donanımlı bir hastane olduğunu, verilen hizmetleri çok başarılı bulduklarını, görevli personelin ise son derece güler yüzlü ve profesyonel olduğunu belirterek Ordu'ya ve Medical Park Ordu Hastanesi'ne gönül rahatlığı ile hasta yönlendirebileceklerini söylediler.

Özellikle sağlık turizmi açısından da son derece önem taşıyan ziyaretin ardından komite, önümüzdeki aylarda hizmete açılması beklenen Ordu-Giresun Havalimanı inşaatını ve şehri gezdi. Libya heyeti, gezinin ardından Ordu'dan memnun olarak ayrıldı.

"HAVAALANININ AÇILMASIYLA YURTDIŞINDAN GELEN HASTA SAYIMIZDA ARTIŞ OLACAKTIR"

Medical Park Ordu Hastanesi'nin sağlık turizmindeki hedeflerini her geçen gün büyülttüğünü belirten Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ulvi Güney, "Kurum olarak çeşitli ülkelerden gelen sağlık turizmi komiteleri ile çalışmalarımız devam ediyor. 

Bu anlamda birçok ülkenin temsilcilerini görüşmelerde bulunmak üzere hastanemize ve şehrimize davet ediyoruz. Bu temsilcilerin ilimizi ve hastanemizi görmeleri hasta yönlendirmeleri açısından çok önem taşımaktadır. Gelen misafirlerimize hastanemizin sahip olduğu donanımlar ve verdiği hizmetler hakkında bilgiler verirken şehirle ilgili tanıtımlar da yaparak Ordu’yu tercih etmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Son olarak Libya Sağlık Bakanlığı Bingazi Komitesi Üst Yönetimi ile görüşmelerimiz olumlu sonuçlanmış  ve anlaşma sağlamış bulunmaktayız. Libya Bingazi Bölgesi’nden hastanemize tedavi olmak için hastalar gelmeye başlamış ve sayısı giderek artacaktır. Hava alanının açılması ile görüşmelerini yürüttüğümüz diğer ülkelerden de hastanemize ve ilimize hasta gelişinin artarak devam etmesini beklemekteyiz.“ dedi.
Editör: TE Bilisim