Koronavirüs Ordu'da iki günde toplam 3 can aldı. Fatsa'da yaşayan, müzisyenlik ve yolcu taşımacılığı yaptığı öğrenilen evli ve 2 çocuk babası Çatalpınar nüfusuna kayıtlı Mustafa Güneyli ile Korgan'da yaşayan ve Ünye Devlet Hastanesi'nde tedavi altında tutulan Bagiye Bila Koronavirüs'e yenik düşerek hayatını kaybetti. 

Böylece Sağlık Bakanlığı'nın 11 Eylül 2020 tarihli verilerine göre yurt genelinde hayatını kaybeden toplam 56 kişiden sadece 2'si Ordu'dan çıktı. 

BİR CAN DAHA GİTTİ

Koronavirüs bugün de Ordu'da bir kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Yaklaşık 13 gündür Ordu Devlet Hastanesi Koronavirüs Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi gören ve entübe edilerek ventilatöre bağyanan 73 yaşındaki İhsan Şahin hayatını kaybetti. Altınordu ilçesine bağlı Bucak Mahallesi'nde oturan ve Gülyalı Alibey Mahallesi nüfusuna kayıtlı Şahin'in cenazesi, özel tedbirlerle Gülyalı Alibey Mahallesi Merkez Camii'ne getirildi. Az sayıda cemaatle kılınan cenaze namazının ardından Şahin'in naaşı, yine özel tedbirler alınarak gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Editör: TE Bilisim