Türk sinemasının sayılı aktörlerinden Ordulu Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlığıyla herkesin yüreğini ağzına getirmişti. Beyninde pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılan ve yoğun bakına alınan ünlü oyuncu, bu kez doktorlarıyla birlikte kameralar karşısına geçti, iyi olduğu mesajını verdi.

Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada, "Doktorlarımın dışında hiç kimsenin spekülasyonuna asla inanmayın" diyerek tamamladığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

"Biliyorsunuz biraz tehlikeli bir olayla karşılaştık ama önce inançlı bir insan olduğum için, sonra da Türkiye'nin büyük doktorlarının büyük gayretleriyle şu anda hiçbir arızası olmayan sağlıklı bir adam olarak karşınızdayım. Bu büyük bir şans, büyük bir mutluluk. Başından beri benim yaşadığım bu olaya gösterdiğiniz ilgiye, dikkate çok teşekkür ederim. Ortalama bir aydır Türkiye'nin her tarafından bana gösterilen sevginin, bana gösterilen saygının ve duanın rakamını size söylemeyeceğim, çok büyük. Bana, tekrar hayatta güzel duygularla yaşama heyecanı veren bu olgulara, hayatım boyunca hep saygılı, hep sevgili kalacağım. Bundan sonra da yine hep beraber olacağız. Bir tek ricam var, burada gerçekten bana bu mutluluğu sağlayan doktorlarımın dışında hiç kimsenin spekülasyonuna asla inanmayın, teşekkür ederim."
Editör: TE Bilisim