ORDU - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu'ya gerçekleştirdiği ziyarette, Orduluların göstermiş olduğu ilgiye teşekkür etti. 

"SAĞANAK YAĞMURA RAĞMEN GÖRÜLMEMİŞ KALABALIK VARDI"
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14. kez geldiği Ordu'da yağmur ve soğuk havaya rağmen on binlerce kişinin Cumhuriyet Meydanı'nı hınca hınç doldurduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Ordu'ya olan sevgisi ve muhabbetini yakinen bilenlerdenim. Zaman zaman kendisini makamında ziyaret ettiğimde, ilimizle ilgili benden ayrıntılı bilgiler alarak ve her türlü desteği vermeye devam edeceğini belirterek hemşehrilerimize selamlarını göndermiştir. Kendisi bu kez Cumhurbaşkanı olarak ilimizi ziyaret etti. Ordulu kardeşlerimiz sağanak yağmur altında büyük bir coşku ve sevgi seliyle kendisini karşılayarak yine tarih yazdı" diye konuştu.
 
"TÜM HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM"
 
Başkan Enver Yılmaz, Orduluların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman sahip çıktığına vurgu yaparak, "Cumhuriyet Meydanımıza sığmayan görülmemiş kalabalığa seslenen Sayın Cumhurbaşkanımız, Orduluların kendisine her zaman sahip çıktığını söyleyerek, 'Sizlere vefa borcum var' demiştir. Başbakanlığı döneminde de aynı ilgisini ve desteğini gördüğümüz Cumhurbaşkanımız Ordu'dan mutlu ayrılmıştır. Bundan dolayı mitinge katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bizler de onların emrinde olmaya, onların hizmetkârı olma noktasında gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Ordulu kardeşlerimize layık olmak için gayret göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
 
"SİZLERE OLAN BORCUMUZ BİTMEZ"
 
Miting için yapılan hazırlıklarda emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Yılmaz, "Meydanımızı dolduran on binlerce hemşehrimin yanı sıra bu mitingin gerçekleşmesinde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Güvenlik güçlerinden görevli kardeşlerimize kadar herkes büyük bir özveriyle Sayın Cumhurbaşkanımızın Ordu ziyaretinin en güzel şekilde geçmesi için büyük bir özveri göstermiştir. 80 milyon nüfusuyla 2023 vizyonuna adım adım yaklaşan ülkemizin bir bireyi olmaktan büyük gurur duyuyorum. Sizlere olan borcumuz bitmez. Ordumuzda devam eden hiçbir hizmet yarım kalmayacak. Hiçbir yatırım, hiçbir proje ve hiçbir eser atıl kalmayacak. Durmak yok, yola devam" dedi.
Editör: TE Bilisim