ORDU - Ordu Valiliği'ndeki ziyaretinin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne geçen Orman ve Suişleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Genel Sekreter Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürleri karşıladı. İlk olarak Büyükşehir Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Eroğlu, ardından Başkanlık Makamına geçerek buruda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

EROĞLU: "HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ"

Ordu'nun büyükşehir imkanları ile daha fazla yatırım alacağını belirten Bakan Eroğlu, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz'a her türlü desteği vermeye hazırız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz'ın Ordu'ya büyük hizmetler yapacağına inanıyoruz. Bizlerde bu hizmet kervanında kendilerine her zaman destek vereceğiz. El ele, gönül gönüle ve hep birlikte Ordu'ya hizmet edeceğiz.  Yeni büyükşehir Ordu'ya her konuda yardımda bulunmaya hazırız" diye konuştu. 

YILMAZ: "ORDU'NUN SU PROBLEMİNİ ÇÖZECEĞİZ"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek, "Sayın Bakanımızın ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bakanlığımızla uyumlu bir şekilde Ordu'nun su problemini çözeceğiz" şeklinde konuştu. 

Ziyarette, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Bakan Eroğlu'ndan, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Orman ve Su İşleri Bakanlığını ilgilendiren projelerine destek istedi. Bakan Eroğlu da, Bakanlık olarak her konuda yardım etmeye hazır olduklarını belirterek, her zaman Ordu Büyükşehir Belediyesinin ve Orduluların emrinde olduklarını söyledi. Bakan Eroğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaretinin ardından, Melet Irmağı kenarındaki çöp alanını ve Ordu Büyükşehir Belediyesince yapımı planlanan peyzaj alanında incelemede bulunduktan sonra Ordu'dan ayrıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı ziyarette kendisine, Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ak Parti Ordu milletvekilleri İhsan Şener, Fatih Han Ünal, Mustafa Hamarat, Ak Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol ve bazı ilçe belediye başkanları ile Orman ve Su İşleri Bakanlığının bazı genel müdür ve bölge müdürleri de eşlik etti. 
Editör: TE Bilisim