Yediyıldız, yeni göreviyle ilgili ilk paylaşımı da kendisine ait sosyal medya hesabından yaptı, "Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığı'na şahsımı layik gören öncelikle Ak Parti Grubu'muza, değerli milletvekili dostlarıma teşekkür ederim. Mevlam bizlere layıkıyla görev yapmayı milletimize hizmet etmeyi nasip etsin inşallah" dedi. Yediyıldız, bu paylaşımın ardından yaklaşık 2 saat sonra da ilk toplantısını gerçekleştirdi, "TBMM Sağlık Aile Çalışma ve Sosyal işler Komisyonu olarak ilk toplantımıza bismillahirrahmanirrahim diyerek başladık" mesajını verdi.

GÜNDOĞDU VE YILMAZ'DAN TEBRİK GELDİ

TBMM Sağlık, Aile, Çalışka ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığı'na seçilen Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız'a ilk tebrik de, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'dan geldi. Başkan Yılmaz sosyal medya hesabından, "TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığı'na seçilen değerli Ordu Milletvekilimiz Dr.Şenel Yediyıldız'ı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dilerim. Rabbim muvaffak eylesin" dedi. Yılmaz'dan bir tebrik de Gündoğdu için geldi, "Türkiye Büyük Millet Meclisi^Grup Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen değerli Ordu milletvekilimiz Metin Gündoğdu'yu tebrik eder, yeni görevinde başarılar dilerim. Hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın" dedi.

Yediyıldız'a bir tebrik de, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'dan geldi. Gündoğdu, "Grup toplantımızda, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığı'na seçilen Ordumuzun milletvekili Op.Dr.Şenel Yediyıldız'ı yürekten tebrik ediyorum. Rabbim muvaffak eylesin, hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin inşallah" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim