AK Parti Ordu 1'inci sıra Milletvekili Adayı Şenel Yediyıldız, Ordu'ya nasıl milletvekili adayı olduğunu ilk kez paylaştı. Altaş Tv'de Funda Altaş Şimşit'in sorularını yanıtlayan Yediyıldız, bir gece ansızın çalan cep telefonu ve o an hangi diyalogların yaşandığını anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok eskiden beri tanıyan birisi olduğunu belirten Yediyıldız, milletvekili listelerinin Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edilmeden bir gece öncesinde yaşadıklarını anlattı. 

Bir gece yarısı ansızın çalan cep telefonunu açmasıyla ilk adımların atıldığını belirten Yediyıldız o gece yaşananları şöyle ifade etti: 

"Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece, YSK'ya başvuruların son gecesinde uyumamıştım. Telefonum çaldı, arkadaş çok hızlı bir şekilde Dr.Şenel Yediyıldız mı, evet dedim. Sayın Başbakanımı arz ediyorum dedi ve pat diye Sayın Binali Yıldırım'ın eline düştü telefon. Binali Bey, nasılsınız iyi misiniz dedikten sonra Sayın Cumhurbaşkanımızla beraberiz ve o da dinliyor dedi. Ben, Sayın Cumhurbaşkanım kızdı biraz bana telefona niye bakmıyorsun bu saatte uyunur mu diye. Neticede bir gece ansızın tepeden geldi, Ordu'ya gidiyorsunuz dediler. Ben de emredersiniz dedim, Ordu'ya geldim. Bana Ordu'ya gidiyorsunuz dediler ve ben de geldim."

Editör: TE Bilisim