İyi Parti'nin Ordu milletvekili adayları Altınordu ilçe merkezinde Sırrı Paşa Caddesi'nde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu. İyi Parti Ordu 1'inci sıra Milletvekili adayı Yener Yıldırım,  vatandaşların ceplerinden nüfus cüzdanlarını çıkartırarak, "Bu ülkenin en büyük torpili de bu kimliktir. Ordulu bu sefer bizi de görün. Bize de yetki verin, yalvarıyorum size" diye konuştu. 

Altınordu'da Sırrı Paşa Caddesi'nde vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren İyi Parti Ordu milletvekili adaylarından birinci sıra adayı Yener Yıldırım, ilginç açıklamalar yaptı. Ordulu seçmenlerden yalvar yakar oy isteyen Yıldırım, "Biz milletvekili olduğumuzda Sayın Genel Başkanımız diyor ki, bu ülkenin tapusu bu kimliktir. Bu ülkenin en büyük torpili de bu kimliktir. Biz Ordu milletvekili adayları olarak diyoruz ki, biz Orduluyu parti farkı gözetmeksizin herkesi Ordulu olduğu için kucaklayacağız" diye konuştu.

"YALVARIYORUM SİZE"

Kendisinin Fatsa Devlet Hastanesi'nde başhekimlik yaptığı sırada Ordulu olan herkese yardım etmeye çalıştığına dikkatleri çeken Yıldırım, "Başhekimlik yaptığım dönemde hiç kimseyi hiç kimseden ayırmadım. Biz İyi Parti olarak insanlarımızın asgari müştereklerin buluştuğu yerdeyiz. Dini milli ve her türlü değerin yanındayız. Bizim elimizden tutun, hizmet için sizin elinizden tutalım. Ordulu bu sefer bizi de görün. Bize de yetki verin, sizin için koşturalım. Yalvarıyorum size, sizin için koşturmak için yola çıktık, tutun elimizden" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim