AK Parti Ordu Milletvekili ve 27'nci Dönem Ordu Milletvekili adayı Metin Gündoğdu'nun iftar davetine katılmak için Ordu'ya gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, 22 Haziran seçimlerinin önemine değindi.
Türkiye'nin en önemli lokomotif isminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyen Topçu, "Recep Tayyip Erdoğan gelinen bu noktada sadece Ardahan ile Edirne arasından sorumlu bir Cumhurbaşkanı değil. Balkanlar'dan Çin Seddi'ne nerede mağdur ve mazlum varsa ondan sorumludur" dedi. AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili adayı Metin Gündoğdu da, "Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sayın Yalçın Topçu'yu konuk ettiğimiz iftarımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize ve sevenlerimize yürekten teşekkür ederim. Bizlerle aynı sofrada oruçlarını açan, aynı ekmeği paylaşan 2 bin 500 dostumuza şükranlarımızı sunuyorum" dedi.
24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu bir kez daha vurgulayan Topçu, "24 Haziran'da adeta sandığa giderken bir kurtuluş savaşına gideceğiz ve silahımızda ellerimizdeki oylarımız olacak" diye konuştu. Topçu, iftar öncesinde de Ordulu esnaf ve vatandaşlarla buluşarak yakın ilgi gösterdi.