İçişleri Bakanı olduğu dönemde gafları ve kırdığı potlarıyla Türkiye'nin gündeminden düşmeyen, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından da, "Bu kişi Ordu'ya yapılan her işe de sahip çıkıyormuş. Sen kimsin ya? Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya 31 Mart'ta öyle bir ders verin ki, bir daha karşınıza çıkmaya yüz bulamasın" dediği Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin'e Ünye'de düzenlenen bir gecede CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel'den 'ince ayar' yedi.

Ünye Alevi Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen geceye CHP Ordu Milletvekili ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr.Mustafa Adıgüzel ile birlikte Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin de katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahnede sanatçı olmasına rağmen nezaketen uzatılan mikrofonu eline alan İdris Naim Şahin, Ordu'nun Dereleri'ni söylemeye çalıştı. Ancak türküyü biraz uzatıp işi şova dökmeye başlayınca CHP'li Adıgüzel'den tokat gibi yanıt geldi. 

Mikrofonu alan CHP’li Adıgüzel, gecenin anlam ve önemine yakışır Mevlana ve Hz.Ali'den örnekler vererek, "Herkes bildiği işi yapsın" diye sözlerine başladı, 

CHP'Lİ ADIGÜZEL'DEN TOKAT GİBİ YANIT

Şu anda oldukça zor günlerden geçiyoruz. Yetki sahibi olanlar her türlü sıkıntıyı bize yaşatıyor. Ben burada sözümü Mevlana'nın Hz.Ali ile ilgili bir sözü ile tamamlamak istiyorum. Tut ki Ali'den miras kaldı sana Zülfikar, sende Ali'nin yüreği yoksa Zülfikar neye yarar. Teşekkür ediyorum" dedi. CHP'li Adıgüzel'in bu tokat gibi cevabına ise salonda bulunanlardan dakikalarca alkış geldi. 

Editör: TE Bilisim