Seçim gezi ve ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili ve 27'nci Dönem Milletvekili Adayı Metin Göndoğdu, Ordu'nun Ulubey ilçesinde partililer ve vatandaşlarla buluştu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Gündoğdu, hem CHP'li Seyit Torun'a göndermede bulunda, hem de seçimlerden sonra Türkiye'nin terör sorunu kalmayacağını söyledi.

"TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNDEN TERÖR KALKACAK, TÜRK ASKERİ KANDİL'E GİRECEK"

Partisinin Ulubey İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Gündoğdu'nun ana  gündeminde terör vardı. Altaş Tv'ye konuşan Gündoğdu, "24 Haziran'dan sonra Türkiye'nin gündeminden terörü tamamen kaldıracağız" diyen Gündoğdu açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Türkiye'nin gündeminden terörü kaldırdığımız gün, terörle mücadeleye verdiğmiz 700 milyar dolar para bu milletin cebinde kalacak. 700 milyar para milletin cebinde kaldığında fert başına düşen milli gelin 30 bin dolar seviyesinde olacak." "Bugün Amerika'da fert başına düşen milli gelir neyse Türkiye'de öyle olacak. İnşallah 24 Haziran'dan sonra o Kandil denilen yere Türk askeri girecek, orayı da tekne kazır gibi kazıyıp atacak."

Gündoğdu'nun eleştirilendin aynı zamanda Ulubeyli olan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili adayı Seyit Torun da nasibini aldı. CHP'li Torun ile ilgili olarak da konuşan Gündoğdu, "Sayın Seyit Torun çıksın, 3 gün önce Kılıçdaroğlu'nun Güneydoğu ile ilgili yapmış olduğu beyandaki o bölgenin bölünme projesinin neden yapıldığını, niçin yapıldığını, neden Türkiye'nin bölünmesine ön ayak olduğunu, Sezgin Tanrıkulu'nun PKK'lı cenazelerini niye katıldığını gelsin buradan anlatsın. Gamze İlgezdi'nin PKK'lı teröristlerin cenazelerini niye katıldığını gelsin Ulubeyli hemşerilerimize anlatsın" diye konuştu.  

Editör: TE Bilisim