Ordu'da Recep Kara Spor Salonu'nda partililere hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Ağustos'ta meydana gelen sel felaketinin ardından yıkılan yol ve köprüleri hatırlattı, "Karadeniz'deki Cevizdere'yi 48 günde yeniden yaparak trafiğe açtık" dedi, inşası devam eden hizmetlerin de en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve ilçe belediye başkanlarının tümüne de teşekkür eden Erdoğan, "Ordu'nun bu seçimlerde de tercihini gönül belediyeciliğinden yana kullanacağını inanıyor ve bir kez daha partimizi zafere ulaştıracaklardır" dedi.

"TRENDEN İNENLER BİR DAHA BİNEMEYECEKLER"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özellikle Ordu Belediye Başkan adaylarını tanıtmadan önce en önemli mesajını konuşmasının başında verdi. İşte o açıklamalar:

"Siyasetin bir hasbiliği vardır. Hem de hesabiliği vardır. Hasbilik işte ideal olanıdır. Hesabilik, menfaat çetelerinin hakim olduğu yerdir. Ne çektiysek hesabi olanlardan çektik. Ve onlar hep gölgelediler, hep lekelediler ve onlarla da yol yürüyemedik. Onlar yol ve dava arkadaşı olmadılar, yolda bıraktılar. Kimler olabileceğini biliyorsunuz. Yola çıktık, milletvekili oldular, belediye başkanı oldular, bakan oldular, ama trenden indiler. Trenden inenler de bir daha zaten bu trene binemediler ve binemeyecekler. Onun için benim istediğim niye yok? Ne olur bu tür şeyler olmasın."

Editör: TE Bilisim