CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu-Giresun Havalimanı'nda partisinin İl Başkanı Yusuf Furtan, CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel, CHP Altınordu Belediye Başkanı Adayı Birol Yılmaz, CHP Gülyalı Belediye Başkanı Adayı Ulaş Tepe ve partililer tarafından karşılandı. Altınordu ilçesine gelen Torun ve beraberindekiler, Yeni Mahalle ve Şarkiye Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri yaparak 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istedi. 

"TÜRKİYE'Yİ DAHA ZOR GÜNLER BEKLİYOR"

Gazetecilere açıklamalarda da bulunan Torun, Türkiye'de tüm sektörlerde çok ciddi bir ekonomik kriz yaşandığını belirterek, "İnşaat sektörü durmuş, tarımın içinde bulunduğu durum malum. Türkiye'yi daha zor günler bekliyor. İnsanları her şeye muhtaç hale getirdiler" diye konuştu.

"BU DURUMU YARATANLAR SANDIKTA CEVABINI ALACAK"

Ordu sokaklarında gezen vatandaşların önemli bir kesiminin de umutsuzluk içinde olduğunu dile getiren CHP'li Torun, "Olağanüstü bir tablo içindeyiz. Bunu da Ordu'da ben bugün birebir yaşadım. Birebir gördüm. İnanın bakkala gittik kimse yok, manava gittik kimse yok, bankaya gittik kimse yok. Eskiden bankaya gittiğimizde kimisi fatura öderdi, bir şekilde para çekerdi falan bankada işlemler durmuş. Türkiye'de artık kriz her anlamda, her yerde hissediliyor. İnanıyorum ki, bu krizi yaratanlar, içinde bulunduğumuz bu durumu yaratanlar sandıkta cevabını alacaklar" şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim