Ordu'da mesleki anlamda sayılı isimlerden birisi olan ve bugün özel bir hastanede görev yapan İç Hastalıkları Uzmanı Uzman Doktor Abdurrahman Tomakin, kendisine ait sosyal medya hesabında öylesine iddialı bir paylaşım yaptı ki, ortalık bir anda karıştı.

Facebook hesabından zaman zaman makaleler paylaşan ve aynı zamanda basılmış kitapları da bulunan AK Parti 27'nci Dönem Ordu milletvekili aday adaylarından Uzm.Dr.Abdurrahman Tomakin, "Aslını inkâr eden haramzadedir, hakikati inkâr eden nankördür. Doğru bildiğimiz pek çok yanlışlar vardır" diyerek paylaştığı yazısında şu ifadeleri kullandı:

"İKİNCİ ATATÜRK TAYYİP ERDOĞAN"

"Aslını inkâr eden haramzadedir, hakikati inkâr eden nankördür. Doğru bildiğimiz pek çok yanlışlar vardır. Abbasî Halifesi; Selçuk Bey'in torunu Tuğrul Bey'i Bağdat'a davet edip Başbakan olarak atamamış olsaydı bizler bugün Anadolu değildik. Sultan Alplarslan'a Müslüman kürtler yardım etmemiş olsalardı 1071 zaferle sonuçlanmaz, Anadolu bize yurt olmazdı. 2'nci Kılıç Arslan Haçlıları 1147'de durdurmasaydı bizler soluğu asyanın bozkırlarında alırdık. Çanakkale 1915'de geçilseydi bizler soy kırıma uğrardık. İngiliz destekli Yunanlılar 1921'de Sakarya'da Mustafa Kemal Atatürk komutanlığında, Amerikan güdümlü 15 Temmuz Darbe Kalkışması Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülke sathında bu aziz millet tarafından püskürtülmeseydi Anadolu toprakları paylaşılır ve taksime giderdi. Bu millet kahramanlarıyla var olmuş ve yükselmiştir. 20'nci yüzyılda emperyalizme karşı duran Atatürk'ün Tayyip Erdoğan 21'inci yüzyıldaki 2'inci Atatürk'üdür."

Editör: TE Bilisim