Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin Ordu İl ve Altınordu İlçe Başkanlığı binalarının açılışı için Ordu'ya geldi. Ordu'nun gönlünde her zaman çok özel bir yeri olduğunu vurgulayan Sarıgül, "En üst düzeyde Ordu'dayız" dedi.

Sarıgül, parti binası açılışlarında yaptığı konuşmasında, "Bugün Ordu'da il binası açmıyoruz. Bugün Ordu'da iktidara hazırlık merkezimizi açıyoruz. İnşallah ülkemiz için en yararlı, en uyumlu, en verimli kararları burada alırsanız bu kapı varlığın ve bereketin kapısı olsun. Bayrağımız ve toprağımızdan ayrılmadan ulusumuz için en yararlı kararları alın, hayırlı ve uğurlu olsun" temennilerinde bulundu. 

Açılışın ardından TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, beraberinde Ordu İl Başkanı İlhan Kaya ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Türkiye Değişim Partisi Ordu İl Başkanı İlhan Kaya, "Tüm ekibimizle halkımıza, Sayın Genel Başkanımıza ve emek veren tüm yol arkadaşlarımıza buradan bir söz veriyoruz. Bugünden itibaren, iktidar olana kadar hiç durmadan uyumudan, yorulmadan çalışaçcağız ve halkımızla el ele, kol kola, omuz omuza çözüm üretecek ve dertlerine derman olacağız" diye konuştu. 

"OY TOPLAMAYA GELMEDİM, HAYIR DUASI ALMAYA GELDİM"

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de, "Türkiye Değişim Partimiz olarak Ordu'ya oy toplamaya gelmedim. Karadeniz'e oy toplamaya gelmedikm. Karadeniz'e büyüklerimizin hayır duasını almaya, inşallah ve inşallah sevgi ve güveni tazelemeye geldim" sözleriyle açıklamalarına başladı. 

"FINDIK ULUSAL KONUDUR"

Özellikle fındığın Karadeniz Bölgesi için çok önemli olduğunu belirten Sarıgül, "Hiç kimse artık fındık üzerinden siyaset yapamayacak" dedi ve ekledi: "Fındığımız tehlike içinde. Köyde fındığını bir sene bekleyen yurtdaşlarımız masraflarını karşılayamıyor. Fındıkta neden tarım planlaması yok? Bu soruyu kimseye zarar vermeyecek biçimde kısa ve uzun vadeli planlarla inşallah çözeceğiz. Fındıkta iktidar olmaz, fındıkta muhalefet olmaz. Bugünden itibaren Türkiye Değişim Partisi diyor ki 'Fındık ulusal konudur, ey siyaset adamları fındıktan elinizi çekin, bizim hakkımızı verin." diye konuştu.

"YEREL BASIN BENİM İÇİN BAŞ TACIDIR"

Türkiye'de yerel basına büyük bir önem verdiklerini belirten Sarıgül, "Ben ararsam sizi, bir basın mensubu arkadaşımız ararsa önce o basın mensubumuza dönün. Yerel basın benim için baş tacıdır. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa bir siyasi parti 'Mahalli Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı' atadı. Sadece o arkadaşımızın görevi mahalli basından sorumlu olmak. Yarın Türkiye Değişim Partisi iktidarında mahalli basınımıza çok büyük önem vereceğiz" dedi. 

Editör: TE Bilisim