AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr.Dr.Şenel Yediyıldız, Türkiye zor bir dönemden geçtiğini ve belki de Türkiye tarihinin en zor seçimini yaptığını belirterek, "Memleketin selameti için herkes elini taşın altına koymalıdır" dedi.

Altınordu Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftarına katılan ve bir konuşma yapan AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr.Dr.Şenel Yediyıldız, adaylık sürecini ve Türkiye üzerinde oynan oyunları anlattı. 24 Haziran'da Türkiye'nin çok önemli bir seçime gittiğini ve bu seçimde herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini ifade eden Yediyıldız, "Bir gece ansızın gelen bir emirle Ordu'ya aday olduk. Aday olmadım bir sorumluluk yüklendim. Bu sorumluluğu kaldırabilmek için tüm dostlarımıza ihtiyacım var. Bütün dostlarımın bu sorumlulukta benimle birlikte olarak taşın altına elini koymasını istiyor ve arzu ediyorum. Türkiye zor bir dönemden geçiyor ve belki de Türkiye tarihinin en zor seçimini yapıyor. Hem içeride hem de dışarıda değişik odakların saldırısı ile karşı karşıyayız. Görüyorsunuz ki dolarla, teröristlere silah vererek ve bir kısım kendi içindeki insanları Türkiye’ye gönderip onlarla saldırıyorlar. Bu saldırılara karşı koymanın sorumluluğu için Ordu'ya gittim ve bu sorumluluğu sizlerle paylaşıyorum. Sizlerin desteğine ihtiyacım var, milletvekili olmak için değil, çok rey almak için değil ama memleketin selameti için desteğe ihtiyacımız var" diye konuştu.

Geceye Yediyıldız'ın yanı sına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu, belediye meclis üyeleri, eski İstanbul İl Müftüsü Rahmi Yaran, Altınordu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Aydınhan ve dernek üyeleri ile çok sayıda Ordulu katıldı. 

Editör: TE Bilisim