AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçesinde partililerle bir araya geldi. İlk ziyaretini Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde teşkilatıyla yemekte buluşan Güler, daha sonra AK Parti Ünye İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu.

Burada heyecanlı ve kalabalık bir partili topluluğuna seslenen Güler, "Göreve geldiğimiz gün Ünye'yi sizlerle beraber yöneteceğiz. Adil ve eşit bir biçimde Ünye istediği hizmeti alacak yarım kalan projelerini hep birlikte hayata geçireceğiz. Sizler bana projelerinizi getirin, seçildiğim taktirde bunları hayata geçirmek için elimden geleni yapacağım. Bu hizmetleri yapabilecek büyük bir devletimiz var. Ünye'nin özlem duyduğu yatırımları şehrimize kazandıracağız. Ünye taklit eden değil, taklit edilen yer olacak" dedi.

Yıllardır tartışılan ve Ünye'nin İç Anadolu’ya ulaştıracak bir güzergahın olması ihtiyacına destek veren Mehmet Hilmi Güler, "Ünye’yi iç kesimlere doğru demiryoluyla nasıl bağlayacağız şu an onu düşünüyoruz. Seçilsem de seçilmesem de sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. Ünye'nin özlem duyduğu yatırımları şehrimize kazandıracağız. Ünye taklit eden değil, taklit edilen yer olacak" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim