ORDU - Ordu'da doğup büyümüş, Orduspor'a hizmet etmiş, Ordu'yu yurt dışında en iyi temsil etmeye çalışmış bir Ordulu olarak kendini tanıtan ve Almanya'da yaşayan Yurtdışı Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefa Yüce, Ak Parti'den Ordu milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Yüce'nin parti binasında düzenlediği basın toplantısına Ak Parti Ordu milletvekili aday adayı Oktay Çanak, Ak Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, partili yöneteciler ve Yüce'nin yakınları katıldı.

Sefa Yüce, "Uzun yıllar yurt dışında gurbet ellerde, Almanya'da ailemle ikamet ediyorum. Ancak hep Ordu ile ilgilenmeye, Ordu'yu düşünmeye ve Ordu'yu kendime dert edinmeye devam ettim. Ayrıca Yurtdışı Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği bünyesinde memleketimizi, hemşehrilerimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu mihverde şimdiye kadar yaptıklarımız, tarihe güzel bir hatıra olarak kaydedilmiştir. Bazılarından bahsetmek gerekirse, kardeş şehir projeleri, tiyatro gibi kültürel faaliyetler, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanı, Soma'ya yardım, Orduspor'a kombine ve tıbbi malzeme desteği, taraftar gruplarına ulaşım desteği, genç arkadaşlarımıza prim desteği verdik. Daha evvel bir çok alanda defaatle dile getirdiğimiz gibi bizim en önemli özelliğimiz ve gurur kaynağımız Ordu sevdalısı ve Ordu aşığı olmamızdır. Biz bu uğurda Mecnun gibi canımızı sonuna kadar ortaya koymaya ve Ordu'yu hizmetlerimizle daha da yüceltmeye talibiz" diye konuştu.

Türk halkının Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin idaresini 13 yıldır Ak Parti'ye emanet ettiğini belirten Yüce, "Ak Parti de, uzun yıllar büyük usta Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, şimdi de Sayın Başbakanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmıştır, çıkmaya da devam edecektir. Ak Parti bu emaneti dava bilmiş ve 'Halka hizmet, Hak'ka hizmettir' ilkesinden hareketle bu davayı kutsallaştırmıştır. Biz de en başından beri kendimizi bu davanın neferi olarak görmekten büyük bir gurur duymaktayız. Biz, bu davaya katkıda bulunmak için davaya hizmeti Ordu'ya hizmet ile birleştirerek Ordu'yu yüceltmez için AK Parti Ordu milletvekili aday adaylığımız burada açıklamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kimseye rakip olduğunu, kimseyi de kendine rakip olarak görmediğini belirten Yüce, "Çünkü davaya ve millete hizmet bir gönül işidir. Bilinir ki, gönül işlerinde olumsuz manada rekabet olmaz. Biz bu hususu özellikle vurgulamak isteriz. Bize görev verilirse elimizden gelenin en iyini Allah'ın izniyle yapmaya çalışırız. Şüphesiz ki Ordu için en iyi hizmeti Ordu'yu bilem, Ordu'yu düşünen ve Ordu'yu yükseltmek için sınır tanımayar kişi verecektir. O kişi de şu an huzurlarınızda sevdasını dile getirmektedir. Bu sebeple bu göreve talibiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilisim