Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ziyaret etti. 

Heyetler arası gerçekleştirilen görüşmeler sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, "Doğal olarak Türkiye'nin sorunlarını, deprem bölgesinin sorunlarını, siyasette bulunduğumuz noktayı kendisiyle ve arkadaşlarıyla görüştük. Güzel bir görüşme oldu. Önümüzdeki süreç içerisinde Türkiye'nin değişime ihtiyacı var. Gerçekten de Türkiye'nin bir bahar havasına ihtiyacı var. Bu bahar havasını yakalamak zorundayız. Halil İbrahim Sofrasını büyütmek zorundayız. Türkiye'de anneler, Türkiye'de babalar, Türkiye'de öğrenciler, Türkiye'de gazeteciler, televizyoncular, hayatın her alanında çalışan insanlar büyük bir endişe duyuyorlar. Bu endişeyi ortadan kaldırmamız lazım. Bunun yolu beraber olmak lazım. Birlikte olmak lazım. Birlikte Türkiye'yi yeniden inşa etmek lazım. Demokrasiyi getirmek lazım, kadın-erkek eşitliğini sağlamak lazım. Güzel bir görüşme oldu. Sayın Sarıgül'e ve arkadaşlarına yürekten teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

SARIGÜL: "13.CUMHURBAŞKANI KILIÇDAROĞLU"

Akşener Genel Başkanlığı'nı bıraktığını açıkladı Akşener Genel Başkanlığı'nı bıraktığını açıkladı

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de yaptığı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti'mizin inşallah 13'üncü Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve değerli arkadaşlarını Türkiye Değişim Partimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Sayın Kılıçdaroğlu ile ne zaman bir araya gelsek, Türkiye'yi konuşuruz. Türkiye'nin sorunlarını konuşurus ve o sorunları konuşmaktan da her zaman keyif alırız. Bugün de çok güzel bir görüşmeyi birlikte ve heyetler olarak gerçekleştirdik. Türkiye Değişim Partisi olarak demokratik parlamenter sistemden yana olan bir partiyiz. Tarafsız Cumhurbaşkanı, güçlü Meclis, bağımsız yargıyı arzu ediyoruz. İnanıyorum ki, Türkiye'mizi demokratik parlamenter sisteme geçirecek olan en doğru aday Sayın Kılıçdaroğlu'dur. İnanıyorum ki Türkiye'mizimi raylarına oturtacak olan aday Sayın Kılıçdaroğlu'dur. Bugünlerde birleşme günü, armudun sapı üzümün çöpü günü deme günü değil. Bireysel konuşma günü değil, toplumsal konuşma günü. Demokrasi kazansın, barış kazansın, özgürlük kazansın, ulusal birlik kazansın, inançlara saygılı laiklik kazansın" ifadelerini kullandı, Kılıçdaroğlu'na tam destek verdi.

ORDULULAR TARAFINDAN ÇOK SEVİLİYOR

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, özellikle Şişli Belediye Başkanı olduğu dönemdeki diyalogları nedeniyle Ordulular tarafından da sevilen siyasi isimlerden biri. Bu sebeplerden dolayı Sarıgül de Ordululara karşı olan ilgisiyle biliniyor. 

Editör: TE Bilisim