TÜRKİYE genelinde 1389 seçim bölgesinde kendi logosu ve kendi adaylarıyla ittifaksız seçime giren tek parti olan Saadet Partisi'nin Ordu İl Başkanı Erkan Temiz,  parti yönetimi ve belediye başkan adaylarının katılımıyla kalabalık bir basın toplantısı düzenledi.  

İl Başkanı Erkan Temiz, Saadet Partisi olarak milletle ittifak yapacaklarını belirterek, "19 Şubat 2019 tarihi itibarı ile Ordu'muzun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın şehrimizin sevilen evladı Sayın İdris Naim Şahin olduğu bilgisini sizlerle büyük bir memnuniyetle paylaşmak istiyorum. Sayın Şahin ile yapılan görüşmelerle ilçe belediye başkan adaylarımız ve ilçe belediye meclis üyesi adaylarımız tespit edilmiş, ilçemizin mevcut şartları da dikkate alınmıştır. Tespit edilen adaylarla seçimden en iyi sonucu alan partinin Saadet Partisi olduğu 31 Mart'ta görülecektir. Bu seçimlerin sonucunda Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediye başkanlıkları ve ilçe belediye meclis üyeliklerinde güçlü bir şekilde Saadet Partimiz yer alacaktır." ifadelerini kullandı. 

Saadet Partisi Altınordu'da Haluk Şensoy'u, Aybastı'da Bayram Gündoğar'ı, Çamaş'ta Sezgin Özkan'ı, Çatalpınar'da Mehmet Kara'yı, Fatsa'da Hüseyin Akot'u, Gülyalı'da Halil Cebeci'yi, Gürgentepe'de Kerim Çalışkan'ı, İkizce'de Erol Kışla'yı, Kabadüz'de Murat Güzeltepe'yi, Kabataş'ta Üzeyir Coşkun'u, Korgan'da Hasan Subaşı'nı, Kumru'da Mehmet Dizek'i, Mesudiye'de Taşkın Erdoğan'ı, Perşembe'de Ömer Özbütün'ü, Ulubey'de Ümit Akdeniz'i ve Ünye'de Veysel İlhan'ı belediye başkan adayı olarak göstermişti.

Editör: TE Bilisim