ORDU(ALTINORDU) - Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Hüseyin Akyol, Türkiye'nin 12 yıldır kazanımlarını yaşadıklarını belirterek, "Hem tüm Türkiye'de, hem de Ordu'da Ak Parti anlayışı, Ak Parti İktidarı, ciddi hizmetlere imza attı. Türkiye genelinde ve Ordumuzda eğitimden sanata, ulaşımdan ekonomiye, sağlıktan eğitime kadar pek çok alanda ülkemiz ciddi bir gelişime tabi tutuldu. Biz de Ordu ili olarak bu gelişimden azami ölçüde payımızı aldık." diye konuştu.  

Söyledikleriyle, icraatlarıyla bütün kesim tarafından doğru algılandıklarına inandığını söyleyen Akyol, "Özellikle Türkiye'ye getirdiği vizyon ve misyon itibariyle milletimizin desteği her zaman yanında olmuştur. Gösterdiği performans halkımız tarafından, milletimiz tarafından daima destek olarak sandıklardan çıkmıştır. Tabi bu hareketin başında dava niyetiyle yola başlayan çoğu defa ifadeleriyle de somutlaşan ve herkes tarafından bilinen biz bu yola kefenimizle çıktık anlıyışını söyleyen ve Türkiye'ye hizmet yolunda bu anlayışla devam eden bir Genel Başkan, bir Başbakan ve Türkiye Lideri, biz O'nu Dünya Lideri olarak tanımlıyoruz. Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Bu hareketin kurucusu, Türkiye'nin son 12 yılda gelişimine imza atmış büyük lider, Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ordumuza şimdiye kadar 12 defa geldi. Tüm hemşehrilerimizle bir arada bulunma imkanını bize verdi, Ordu'yu şereflendirdi. Şimdi inşallah 13'üncü defa Ordumuzu şereflendirecek." dedi. 

Ordu'nun 13'üncü kez Başbakan Erdoğan'ı ağırlayacağını söyleyen İl Başkanı Hüseyin Akyol, "19 Temmuz Cumartesi günü saat 17:30'da Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ordu'ya teşrif ediyorlar. Ordu'yu şereflendiriyorlar. Ben Sayın Başbakanımızın Ordu'ya gelişiyle alakalı bu duyuruyu yaparken, bütün Ordulu hemşehrilerimizi, Ordulu kardeşlerimizi 19 Temmuz saat 17:30'da Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingimize davet ediyoruz. Bu mitingimizin bu defaki farklılığı, her defasında Başbakan olarak, ya genel seçimler için, ya da yerel seçimler için gelen liderimiz bu defa, Cumhurbaşkanı adayı olarak Ordumuza teşrif ediyorlar. Özellikli bir durum ve bizim hem Türkiye tarihinde, hem de Ordu tarihinde altı çizilerek ifade edeceğimiz bir zamanı hep beraber yaşama şansına sahip olacağız. Dolayısıyla Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanı Adayı sıfatıyla Ordu'ya gelmesi ciddi derecede önem arz ediyor. Ve bu önemin de biz halkımız tarafından Sayın Başbakanımız Ordu'ya geldiğinde yalnız bırakılmayacağı anlayışıyla Ordulu kardeşlerimizin hareket edeceğine inayoruz. Ben bir kere daha Ordulu hemşehrilerimizi, kardeşlerimizi Cumartesi günü saat 17:30'da yapacağımız mitingimize davet ediyorum." dedi.
Editör: TE Bilisim