AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, seçim çalışmaları kapsamında Ordu'da görev yapan medya çalışanlarıyla bir araya geldi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Güler, basın çalışanlarını ortak çalışma arkadaşları olarak kabul ettiklerini belirterek, "Ordu'nun geleceğini mutluluk türküleri söyleyerek sevgiyle yazacağız. Çünkü Ordu'da kırık gönüller var. Bu gönülleri tamir edeceğiz ve kazanacağız" ifadelerini kullandı. 

"ORDU FABRİKA AYARLARINA DÖNECEK"

Ordu'nun 2002'de başlayan kalkınmaya yönelik 'fabrika ayarlarına' geri döndürmek için kolları sıvadıklarını belirten Güler, "Biz yapılacak çalışmalar ile Ordu'da fabrika ayarları dediğimiz belki de temel hücrelerimizi tekrar canlandıracağız. Bu çalışmalar ile Ordu'yu taklit eden değil, taklit edilen bir şehir haline getireceğiz. Çağımızdaki belediyecilik artık asfalt ve kaldırım değil" diye konuştu.

"BİZE KİMSE AYAR VEREMEZ, AYARI BİZ VERİRİZ"

Türkiye genelinde olduğu gibi Ordu'da da birlik ve beraberliğin yeniden tesis edilmesi geriktiğini vurgulayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, "Anketlere göre kazanıyoruz ama kardeşliğimizi ve dostluğumuzu kaybediyoruz. O zaman bu kazancın hiçbir kıymeti yok. Önemli olan seçimleri kazanmak değil, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmek. Bunu özellikle altını çizerek vurgulamak istiyorum. Çünkü biz, öyle bir gelenek ve değerler manzumesinden geliyoruz ki, bize kimse ayar veremez, biz ayarı kendimiz veririz" ifadelerini kullandı.

"ORDU, PENSİLVANYA'DAN YÖNETİLMEYECEK"

Özellikle FETÖ terör örgütü konusunda da hassasiyetle davrandıklarının altını çizen Güler sert bir ifade kullandı; "Biz Ordu'yu dışarıdan yönettirmeyeceğiz. Ordu'yu Ordulular yönetecek. Orduyu sizlerle birlikte, ortak akıl ve ortak projelerle yürüteceğiz. Yurt dışından olacak müdahaleler ile bunu yapmayacağız. Ordu, Ordu'dan yönetilecek, Pensilvanya'dan değil" diye konuştu. 

Ordu'nun çok güçlü bir basın ayağı olduğunun da altını çizen Güler, "Ordu'nun basını ile bu işi yapacağız, belediye çalışanları ile bu işi yapacağız, hiçbir ayrım göstermeyeceğiz. Bizim için Enver Bey de bir değerdir, İdris Bey ve Cumhuriyet Halk Partililer de bir değerdir. Çünkü biz yapılan bütün hizmetleri teşekkür ile karşılıyoruz. Ordu'yu bir bütün halinde kalkındıracağız. Buradaki en önemli şey Ordu'nun birliği, beraberliği ve Ordululuk ruhudur. Nasıl ki A Milli Takımı'nın kalecisi Galatasaraylı, santrforu Fenerbahçeli, defansı Beşiktaşlı, antrenörü Trabzonsporlu olduğu gibi ise bizimde bir Ordu Milli takımımız var" dedi. 

Editör: TE Bilisim