Demokrat Parti Ordu milletvekili aday adaylığına Ordu'dan 5 isim başvuruda bulundu. Ordu'dan Ankara'ya giden Kani Özen, Selçuk Yücesan, Ertuğrul Koç, İbrahim İyigün ve Yasemin Şahin milletvekili aday adaylığı belgelerini DP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'a teslim etti.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Enginyurt, "Ordu'dan yola çıktılar, Türkiye'de ses olacaklar. Ordu'nun Demokratları Kani Özen, Selçuk Yücesan, Ertuğrul Koç, İbrahim İyigün ve Yasemin kardeşimizle birlikte biz de varız dediler. Ordu için, Türkiye için, Cumhuriyet için, Mustafa Kemal Atatürk'ün yol arkadaşları olarak biz Türkiye'yi bu iktidardan kurtaracağız dediler. Bu zulüm düzenine son verecekler. Fındık üreticisinin hakkını savunmak için, balıkçının derdine derman olmak için, çiftçinin yanında, esnafın sesi olmak için Ordu'dan haykıran ses oldular. Demokrat Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi 28'inci dönem milletvekili aday adayı olarak Cemal Enginyurt'a ve Demokrat Parti'nin genç lideri Gültekin Uysal'a yol arkadaşı oldular" dedi. 

"13'ÜNCÜ CUMURBAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU OLACAK"

CHP'li Ulaş Tepe Altınordu'daki görevine resmen başlıyor CHP'li Ulaş Tepe Altınordu'daki görevine resmen başlıyor

Enginyurta açıklamasının son bölümünde ise "Milletvekili adaylıkları Ordu'muza, Türkiye'mize, Cumhuriyet'imize hayırlı olsun. Hep birlikte kazanan Türkiye olacak. Hep birlikte kazanacağız, 13'üncü Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim