Beraberinde CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz ile birlikte bugün Altınordu İkinci Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Yerel kalkınmayı hedefleyen projeleriyle Ordulular'ın daha refah içinde yaşamlarını sürdürebilmesi için mücadele ettiklerini belirten Torun, "Ordu'da bir çok belediyeyi kazanacağız" dedi.

Ziyaretlerine ilişkin açıklamalarını katıldığı bir televizyon yayınında dile getiren CHP'li Torun, Ordulu esnafın halinin perişan olduğunu belirterek, "Esnafımız yanında çalıştırdıkları çırağın parasını dahi ödeyemez hale gelmiş. Baktık ki, çoğu oturuyor ve iş bekliyor. Sanayi esnafımız eskiden, iş yoğunluğundan dolayı bize dahi cevap vermekte zorlanırdı. Biz kendileriyle diyalog kurmakta zorlanırdık, ama şimdi baktım ki, özellikle sanayi esnafımızın durumu içler acısı. Asıl önemli olan bu zorluğu yanı sıra, umudunu kaybetmiş olması. Bugüne kadar kendilerine vaat edilen hiç birşeyin yerine gelmemesinden dolayı ciddi bir moral bozukluğu içerisinde" diye konuştu.

"ORDU'DA BİRÇOK BELEDİYEYİ KAZANACAĞIZ"

Aday gösterdikleri bütün belediyelerde başarılı olmak için çalışacaklarını belirten Torun, "Ben aldığım bütün bilgiler ve verilerde gerçekten Ordu'da bir çok belediyeyi kazanacağımız yönünde hem saha bilgisine ulaşıyorum, hem de gittiğim yerlerde bunu analiz ediyorum. Ordu'da bir çok belediyeyi kazanacağız" dedi. 

Editör: TE Bilisim