Altınordu'du CHP'li Ulaş Tepe dönemi resmen başladı Altınordu'du CHP'li Ulaş Tepe dönemi resmen başladı

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkanlığı'nı Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev'in yaptığı Yeni Azerbaycan Partisi heyetini İstanbul'da partisinin İl Başkanlığı'nda ağırladı.

Burada basın toplantısı düzenleyen Kurtulmuş, "Bu seçim yürüşüyümüze devam edip etmeme seçimidir" dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti: 

"Bunun için bu seçimlerde inşallah inanıyoruz ki, 21 yıllık AK Parti iktidarları süresinde yapılan birçok eser ve hizmet siyasetinin alt yapısı üzerinde yeni bir döneme başlıyoruz. Türkiye yeni bir döneme geçiyor. Türkiye yüzyılı adını verdiğimiz bu süreç aslında sadece Türkiye'nin geleceği ile ilgili değil, dost ve kardeş ülkelerimiz başta olmak üzere, mazlum milletler başta olmak üzere aslında bütün Dünya'yı yakından ilgilendiren bir seçimdir." 

"TÜRKİYE'NİN GÜÇLÜ OLMASINI İSTEMEYENLERLE YAKINDAN İLGİLİ"

Kurtulmuş, 14 Mayıs Seçimleri'nin Cumurbaşkanı'nın kim olacağından sorusunun yanıt bulmasından daha ziyade Türkiye'nin güçlü ve Dünya'da söz sahibi olmasını istemeyenlerle de yakından ilgili olduğunu belirterek, "Öyle olduğu içindir ki, Dünya'nın dört bir tarafındaki kardeşlerimiz, dostlarımız, inanın ki bu seçimi en az Türkiye'deki insanlar kadar yakınen takip etmektedir. Böyle olduğu içindir ki, Türkiye'nin güçlü bir şekilde yoluna yürümesini istemeyenler, Türkiye'nin Dünya'da rol belirleyen bir ülke statüsüne geçmesini istemeyenler de bu seçimden yakından ilgilidirler. Dolayısıyla önümüzdeki seçim, kimin Cumhurbaşkanı olacağının çok ötesinde anlamlar ifade etmektedir. Ümit ediyoruz, inanıyoruz ki milletimiz 14 Mayıs Seçimleri'nde inşallah Türkiye yüzyılının kapılarını sonuna kadar açacak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek, AK Parti'yi açık ara parlamentonun birinci partisi yaparak ve Cumhur İttifakı'nı da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çoğunluğu teşkil edecek bir grup haline getirerek bu seçimi sonuçlandıracak ve Türkiye Yüzyılı'nın kapılarını sonuna kadar açacaktır" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim