AK Parti Ordu Milletvekili listesinden ilk üç isim, 28'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde TBMM'ye gidecek isimler arasında yer aldı. Listenin üçüncü sırasında yer alan Hamarat, uzun bir aradan sonra yeniden Ordu milletvekili seçildi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Hamarat, "Doğru zamanda, doğru adamla, doğru adımla yola devam. Güzel bir seçim çalışması yürüterek aziz milletimizin teveccühüne mazhar olduğumuz 14 Mayıs seçimlerinin Ordu'muza, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bizlere Büyük Ordu'muzdan yeniden Milletvekili seçilmenin onuru yaşatan hemşehrimize destekleri için şükranlarımı sunuyorum. Seçim kampanyası boyunca bizimle birlikte sahada yer alan insanüstü gayret gösteren Ordu'muzun tüm ilçe teşkilatlarında görev alan dava arkadaşlarıma, ana kademe, kadın kolları, gençlik kollarına, çalışma ekibimize, çalışmalarımızın hemşehrilerimize ulaşması için bizimle birlikte gece gündüz mesai yapan basın mensubu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İsmail Faruk Aksu MHP'nin A Takımı'nda İsmail Faruk Aksu MHP'nin A Takımı'nda

"MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE RECEP TAYYİP ERDOĞAN VAR"

AK Parti Ordu Milletvekili olarak seçilen Mustafa Hamarat, ikinci turda da Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçileceğini inandığını belirterek, "Seçim sonuçlarına baktığımızda görüyoruz ki milletimizin gönlünde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti vardır, Cumhur İttifakı vardır. Aynı özveri ve gayretle 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde de tüm teşkilatlarımızla beraber sahada olacağımızı ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın milletimizin yüksek teveccühü ile tekrar seçileceğine inancım tamdır" dedi.

Editör: TE Bilisim