Altaş Tv'de yayınlanan Seçim 18 programının canlı yayın konuğu olan ve Funda Altaş Şimşit'in sorularını yanıtlayan AK Parti Ordu Milletvekili ve 27'nci Dönem Ordu Milletvekili adayı Metin Gündoğdu, seçim çalışmaları boyunca 24 saatin 3 saatini uykuyla geçirdiklerini, kalan zamanlarda sahada olduklarını söyledi.

CHP'LİLERİN GÜVENMEDİĞİ ADAMA MİLLET NASIL GÜVENSİN?

Özellikle CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'yi eleştiren Gündoğdu, CHP Genel Başkan Adayı olduğu dönemi anlattı, İnce'yi buradan vurdu. İnce'den CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili adayı Seyit Torun'un da nasibini aldığını belirten Gündoğdu, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanlığı'na aday oldu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin delegelerinin güvenip oy vermediği adama bu millet nasıl güvensin? Cumhuriyet Halk Partisi'nin delegeleri kendi adamına güvenmediler" diye konuştu. 

BU MİLLETİ APTAL YERİNE KOYMAYIN

CHP'lilerin son Genel Kurul'da Genel Başkan Adayı olan Muharrem İnce için "Biz seni istemiyoruz dediler" diyen Gündoğdu, "Şimdi Cumhuriyet Halk Partisi'nin başında görmek istemedikleri adamı getirdiler millete dediler ki, alın bunu seçin Cumhurbaşkanı yapın. Bu millete yeter artık. Çobanın oyuyla benim oyum bir değil diyenler bu ülkeyi yönetemez. Bu milleti aptal yerine koymayın. Bu millet neyin ne olduğunu biliyor. Kendi partinizin başına seçmediğiniz bir adamı bu milletin başına seçtirmeye kalkışıyorsunuz, başarılı olamazsınız" ifadelerini kullandı.

İNCE'NİN SEYİT TORUN SÖZLERİNİ HATIRLATTI 

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin bundan yaklaşık 4 ay önce 5 Şubat 2018'de Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın canlı yayın konuğu olduğunu hatırlatarak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile ilgili sözlerini anımsatan Gündoğdu, "Bir gün ne dedi, çıktı televizyonda Genel Başkan Yardımcısı ile ilgili ne dedi? Muharrem İnce'nin Seyit Torun ile ilgili söylediği söz şu: Ordu'da sıfır belediye yani bütün belediyeleri kaybettin, belediyelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldun" dedi. 

NASIL YÜZÜNE BAKIYORSUN?

İnce'nin CHP'yi bir grup mutlu azınlığın yönettiği şeklindeki sözlerini de hatırlatan Gündoğdu, "Bunlar diyor, mutlu azınlık bu partiyi yönetiyor diyor. Mutlu bir azınlık olarak bu ülkeyi yönetmeye çalıştılar yıllarca, bu ülkede 2002'de millet dedi ki, tamam yeter artık dedi. Bir de kendi kendine söylüyor. İki dönem belediye başkanlığı yapan adama söylüyor. İnsan utanır. Ben olsam gelmezdim. 20'de 20 kaybettiğin diyor, bizim en başarısız olduğumuz il diyor. Nasıl yüzüne bakıyorsun" diye konuştu. 

MUHARREM İNCE NE DEMİŞTİ?

Habertürk Televizyonu'nda Didem Arslan Yılmaz'ın canlı yayın konuğu olan CHP Yalova Milletvekili bugünkü Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Tekin Bingöl ve Seyit Torun'un isimlerini vererek delegelere baskı yaptıklarını iddia ederek, şu sözleri söylemişti:

"Mutlu bir azınlık ele geçirdi partiyi. Mutlu bir azınlık. Çankaya'sı, Bakırköy'ü, Sarıyer'i bunları böyle aldın mı oh keyifleri iyi. Yani Ordu'da ne oluyor? Hiç kimsenin umurunda değil. Yani, belediye başkanlarına talimat veriyor Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili ama Ordu'da sıfır belediye var. Sıfır. Kendi de belediye başkan adayıydı. Türkiye'de en başarısız olduğumuz il. Şanlıurfa'da sıfır, Erzurum'da sıfırsın, Kastamonu'da sıfırsın, bitmişsin. Buraları kimsenin düşündüğü yok. Mutlu azınlık, CHP'deki mutlu azınlık bundan razı. Buna kabuller. Ben de itiraz ediyorum, diyorum ki bunlar doğrdu değil. Bu yapıdan başarı çıkmaz."        

Editör: TE Bilisim