MHP Lideri Devlet Bahçeli, 24 Haziran seçimleri öncesinde milletvekili kesin aday listesini beklenen tarihten 3 gün önce açıkladı. Aday listesinde, mevcut 35 milletvekilinden 22'si yeniden aday olarak yer aldı, başvurmayan 5 milletvekili dahil 13 milletvekili ise listede yer bulamadı. Mevcut milletvekillerinden listede olmayan 13 isim arasında Oktay Vural ile Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu da var.

Ordu'daki sıralamada ise 3 aday Altınordu'dan, 2 aday Fatsa'dan ve 1 aday da Ünye'den listede yer bulurken, adayların 4'ü erkek aday, 2'si ise kadın milletvekili adayı oldu. MHP Ordu eski milletvekili Cemal Enginyurt'un liste başı olduğu sıralamada, Fazlı Yüksel ikinci sırada, Hurşit Serhat Şahin üçüncü sırada, Selçuk Yücesan dördüncü sırada, Semanur Akbolat beşinci sırada ve Sevinç Aksoy ise altıncı sırada yer aldı.
Mevcut milletvekillerinden listede olmayan 13 milletvekili ise şunlar: "Şefkat Çetin, Atila Kaya, Mehmet Parsak, Oktay Vural, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu, Seyfettin Yılmaz, Mustafa Mit, Mehmet Günal, Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, Fahrettin Oğuz Tor, Oktay Öztürk, Zihni Açba."

GİRESUN, SAMSUN VE TRABZON ADAYLARI

Giresun'daki 4 milletvekili adaylığına ise Müjdat Öz, Yusuf Şükür, Soner Altun ve Ebru Turan gösterildi. Trabzon'da ise liste başını Nihat Birinci çekerken, İbrahim Çakır ikinci sırada, Murat Aksoy üçüncü sırada, Emirhan Seçkin dördüncü sırada, İsmail Hakkı Kalyoncu beşinci sırada ve Embiya Cevahir ise altıncı sırada yer aldı. Samsun'da ise liste başı Erhan Usta oldu. Abdurrahman Çamaş, Murat Camadan, Erdem Okan, Cemalettin Kola, Yüksel Ünal, Mine Aktaş, Yakup Akın ve Hami Korkmazlı diğer isimler oldu.  
Editör: TE Bilisim