ORDU - Milliyetçi Haraket Partisi Ordu İl Başkanı'nı belirlemek için Atatürk Spor Salonu'nda düzenlediği kongrede birkez daha güven tazeledi. Tek listeyle gerçekleştirilen kongrede, MHP Ordu eski Milletvekili Cemal Enginyurt ve ekibinin de desteğini alan mevcut İl Başkanı Köksal Yılmaz, yeniden İl Başkanı olarak seçildi.

Yapılan seçimler sonunda MHP Ordu İl Başkanlığı Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Köksal Yılmaz, Serdar Akpınar, Mustafa Resuloğlu, Serdar Ateş, Sinan Korkmaz, Ufuk Eroğlu, Mehmet Emin Yılmaz, Safiye Akbaş, Taner Kalpaklı, Tahir Şükrü Altaş, Bülent Yılmaz, Gökhan Yener, Ali Yılmaz, Metin Kılıçarslan, Günay Şanlı, Ali Fuat Manavoğlu, Sebahattin Tiryaki, Adil Güney, Atiye Arslan, Caner Bayrak, İmdat Elibol, Remzi Tutal, Figen Manav, Kenan Bellice, Bahadır Gönül.

MHP Büyük Kurultay Delegeliği'ne ise Cemal Enginyurt, Köksal Yılmaz, Osman Sıldır, Nedim Can, Hayati Yılmaz, Serdar Ateş, Şinasi Keskin, Rıfat Can Sönmez, Mevlüt Demirbaş ve Mehmet Demirci seçilirken, İl Disiplin Kurulu ise Birol Tokat, İsmail Şimşit, Yakup Eser, Meftune Güler, Adem Gül, Mustafa Kabagil ve Davut Şahin'den oluştu. 
Editör: TE Bilisim