Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı'nda bugün yaptığı konuşmada ilginç başlıklara yer verdi.

Bahçeli, "Menfur bir cinayetin içine tertemiz davamızı, pirüpak dava arkadaşlarımızı çekmek için kudurmuş gibi faaliyete giren kansızlara eyvallah etmeyeceğiz, tamam demeyeceğiz" dedi.

İYİ Partili iki isim arasında bu kez 'şaibeli para' tartışması İYİ Partili iki isim arasında bu kez 'şaibeli para' tartışması

Bahçeli sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Yurt dışında kaçak halde bulunan hainlerin, organize suç örgütü mensuplarının, mafyatik yapılanmaların, bunlara yardım ve yataklık yapan esfele safilinlerin iki elimizle yakalarından tutacağımız günler de uzak değildir.

“Alan aldı oyuna gitti, çoban aldı koyuna gitti” demeyeceğiz, hakkımızı, haysiyetimizi ve hukukumuzu ziyan ettirmeyeceğiz. Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi’ni mafyayla ilişkilendirmek başlı başına bir cürümdür, cinnettir. Ülkücünün mafyası olmaz, mafyadan Ülkücü olmaz. Müfteriden Ülkücü olmaz, Ülkücüden iftira ve gıybet duyulamaz. Bilmeyenlere hatırlatırım ki, davamız mazlumların iç çekişidir. Davamız hak arayanların içkin sesidir. Davamız Türklüğün bayraktarıdır. Davamız hak yoludur, hakikat yoludur, Allah’ın yoludur."

Editör: TE Bilisim