MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili olarak MHP'den aday gösterileceği iddialarına ilişkin ilk kez bu kadar net konuştu. Gökçek ile yakın tarihte bir görüşmelerinin olmadığını belirten Bahçeli, "Kendilerine Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda herhangi bir önerimizde bulunmamaktadır" dedi.

BAHÇELİ: "ŞEREF KAZANDIRIR" 

Gökçek ile ilgili söylemler ve kulis bilgilerini "Bunların hepsini dinliyoruz, değerlendiriyoruz. Günü saati geldiğinde kamuoyu ile paylaşırız" diyen Bahçeli, Gökçek'in 15 Temmuz hain darbe girişimi akşamındaki çalışmalarını da anlatarak, şu ifadeleri kullandı: "Milliyetçi Hareket Partisi'nden gönül rızasıyla ben belediye başkanı olmak istiyorum diyor ise o da ayrı bir konudur ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne şeref kazandırır. 

GÖKÇEK: "ŞEREF VERMİŞTİR"

Bahçeli'nin bu açıklamalarına karşılık olarak da Melih Gökçek Twitter hesabından anında yanıt verdi: "Sayın Bahçeli, Türkiye'nin başı sıkıştığı her anda, ülkenin düze çıkışında anahtar rolü oynamış bir vatanseverdir. Sayın Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz şekilde onore etmiştir. Sözleri bana şeref vermiştir. Teşekkür ediyorum." 

Editör: TE Bilisim