Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek' sosyal medyayı salladı, sadece Youtube'da yayınlandığı tarih olan 17 Şubat'tan itibaren 20 milyonun üzerinde izlenme alan şarkısını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Meclis Grup Toplantısı'nda gündemine aldı.

Tarkan'dan "Türk Müziği'nin meşhur yorumcusu" şeklinde bahseden Bahçeli, "Tarkan bir şarkı sözü yazıp, bunu da seslendirdi. Akbabalar leşe nasıl üşüşürse, bu şarkıya da aynen musallat olanlar çıkmıştır ve hepsi meydandadır. Tarkan geçecek diyor. Bunu da Anadolu'ya yaygın bir ağız şivesiyle söylüyor. Elbette geçecek, zor günler geçecek, zillet geçecek, terör geçecek, sıkıntılar geçecek, salgın geçecek, felaketler geçecek, sorunlar bitecek. Allah'ın izniyle buna da az kaldığı görülecek. Tarkan şarkı sözleriyle, COVID-19 dönemini kastettiğini söylüyor, hayır diyorlar iktidarı kastettin. Onların gideceğini söyledin dayatmasında bulunuyorlar. Niyet okuyucuları mevzi üstüne mevziye girerek fitne yayıyorlar. Ayıptır ayıp. Bu saptırmanın, bu kandırmacanın bu gafilce inadın kime ne faydası vardır? İktidar şarkıyla kurulmadı, hükümet şarkıyla oluşmadı. Velev ki, iddialar doğru olsa bile bir şarkıyla yıkılmaz, yıkılamaz. Bu tekerlek bu tümsekte kalamaz" dedi. 

BAHÇELİ "FETHİ TEVETOĞLU'NUN ŞİİRİNİ OKUDU"

Ünlü sanatçı Tarkan'ın dedesinin kardeşi olan Türk doktor, yazar ve Türkçülüğü ile bilinen siyasetçi Cihat Fethi Tevetoğlu'nun "Türklüğe Kurban" şiirinden bir kesiti okuyan Bahçeli, "Bir kısmını paylaştığım bu şiiri kaleme alan, davamızın iftihar isimlerinden olan saygın büyüğümüz merhum Fethi Tevetoğlu'dur ve O'nun kardeş torunu Tarkan'dan başkası da değildir" dedi. 

"BURADAN ZİLLET İTTİFAKINA EKMEK ÇIKMAZ"
"HERŞEY GEÇER İHANETİN SIZISI GEÇMEZ"

Bahçeli açıklamalarını şöyle sürdürdü: 

"Buradan zillet ittifakına ekmek çıkmaz. Tarkan'dan zilletin tarzanı çıkartılamaz. Vehme gerek yoktur, kuşkuları provake etmenin faydası yoktur. Bir şarkı sözü yüzünden yeni bir kutuplaşma sayfası açmanın hiç kimseye, hiçbir kesime sağlayacağı birşey yoktur. Herşey geçer, kaldı ki hayat geçiyor. Ömür geçiyor. Hepsinden önemlisi Allah bizlere sırat köprüsünden geçmeyi nasip ve müesser eylesin. Geçmeyecek olan şeyler de vardır. İhanetin sızısı geçmez. Kötü sözün yarası geçmez. Şehitlerimizin acısı geçmez. Mücadelenin sıcaklığı geçmez. Davaya bağlılığımız geçmez. Türk ve Türkiye sevdamız asla geçmez, geçemez, geçmeyecektir. Özellikle bu haftaki konuşmamın geçtiğimiz günlerde provasını yapanlar, Tarkan'ın şarkı sözlerini beka meselesini bağlayacağımı söyleyenler şimdi dağılabilirler. Aynanın karşısına geçip kendi hallerine katıla katıla gülebilirler." 

Editör: TE Bilisim