AK Parti Sakarya Milletvekili eski motosikletçi Kenan Sofuoğlu, kendisine ait şahsi İnstagram hesabından tepki çeken bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, Sofuoğlu TBMM'deki makam odasındaki masaya ayaklarını uzatmış vaziyette karşısında 2 danışmanının hazır vaziyette beklediği fotoğrafa 'Emirerlerim' ifadesini yazdı.

"SEN ADAM OLAMAZSIN"

Bu paylaşımın ardından sosyal medyada bir anda gündem olan Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'na bir tepki de MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan geldi. MHP'li Enginyurt, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ak Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Emirerlerim diye danışmanları ayakta, kendi makamda resim paylaşmış. Kenan Efendi kabahat sende değil, kaldıramayacağın sıfatı sana yükleyende. Bir ata sözü derki; Milletvekili olmuşsun, ama adam olamamışsın. Sen hakikaten adam olamazsın." ifadelerini kullandı.

"SİYASETE ESPRİ KATMAK İÇİN"

Tepkiler üzerine yine İnstagram hesabından aynı fotoğrafı silen Sofuoğlu, bir de açıklama yaptı, "Siyasete espri katmak için" dedi. İşte o açıklama:

"Siyasete biraz espri katmak amacıyla yapmış olduğum paylaşım kastının ötesinde anlamlara taşınmıştır. Tabi ki bunu kesinlikle doğru görmüyorum ancak lüzumsuz tartışmalara sebebiyet vermemek için bu paylaşımı 4 dakika içerisinde kaldırdım. Yanlış anlama üzerinden gelen eleştirilerin başımın üstünde yeri var. Hususen yanlış anlama kastıyla gelen eleştirileri milletin vicdanına havale eder saygılarımı sunarım."

DAHA ÖNCE DE 'SENATOR' YAZDIRDIĞI KARTVİZİT KRİZİNE NEDEN OLMUŞTU

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, kısa bir süre önce de Milletvekili olduğu halde TBMM logolu resmi kartvizitine 'Senator' yazdırmış, büyük tepkilere neden olmuştu.

Editör: TE Bilisim