Ülke TV'de Esra Elönü'nün programında skandal açıklamalar yapan aktivist ve yazar Sevda Noyan'a MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan sert tepki geldi. 

Komşularıyla ilgili yaptığı açıklamada "Yani bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Benim listem hazır" diyen Sevda Noyan'a MHP'li Enginyurt "Sen ancak alışveriş listesi yaparsın" dedi. 

ENGİNYURT: "TOPLUMU GERMEYİN!"

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Sevda Noyan, 15 Temmuz'da hesabı tam göremedik, benim sitede 4-5 kişi var liste yaptım demiş. Sevda hanımefendi! Sen yapsan yapsan alışveriş listesi yaparsın. Binada oturanların yüzüne nasıl bakacaksın? Boş ver bu işleri Sevda! Toplumu germeyin, söyleyecek sözünüz varsa söyleyin" ifadelerini kullandı.  

ESRA ELÖNÜ NE SORDU? SEVDA NOYAN NE DEDİ?

Geçmişinde siyasi anlamda dayısından dolayı CHP'lilik olmasının yanı sıra, inançsızlık dönemi yaşadığını da itiraf eden ve aynı zamanda İtalyan vatandaşı da olan aktivist ve yazar Sevda Noyan'ın skandal sözlerine programın sunucusu Esra Elözü de destek vermişti. Peki Esra Elözü ne sordu? Sevde Noyan ne yanıt verdi?

  

- Esra Elönü: "Çok fazla şeyler söylenmeye başladı. İşte biz bu had bildirme ve bir tehdit var biliyorsun. İşte şöyle yapacağız, böyle yapacağız gibi. Nasıl, ne demek istersin bu tehdit karşısında? Ne söylmemek istersin mesela? Acaba mesela siyasi terlik yani siyasi terliğin ne, kim olduğunu gördük 15 Temmuz'da mesela. Acaba fazlasıyla mesela bir terlik mi sipariş etsek bunlara? Yoksa nasıl olsa şöyle birşey. Olduğu zaman da tiyatro diyorsun yani. Gerçekleştirdiğiniz şeye gerçekleştirseydiniz darbe diyecektiniz, ama gerçekleştiremediğiniz için tiyatro dediniz."   

- Sevda Noyan: "Ben kendi adıma şunu söyleyebilirim. Sadece kendim için konuşabilirim. Yani 15 Temmuz'da ilk ortaya başlandığı andan itibaren, attığım Twette'te de geleceğiniz varsa göreceğiniz vardır gibi bir şey yapmıştım. Ondan sonraki yani geçen gece de aynı şeyi söyledim. Yani bak 15 Temmuz kursağımızda kaldı. Yani vallahi yapamadık istediklerimizi. Birazcık şeye denk geldik. Boş bulunduk, bir de ama yani ben şey yapmayayım. Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın. Yani bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür yani. Onu söyleyeyim yani. Biz çok donanımlıyız bu konuda. Maddi ve manevi olarak. Yani bize, biz liderimizin ve yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede yani. Onu söyleyeyim bir kere. Onun için ayaklarını denk alsınlar. Yani bizim hala sitede böyle var 3-5. Yani ben, benim hazır listem açıkçası. 

- Esra Elönü: "Sitede?"

- Sevda Noyan: "Tabi tabi hala var, maalesef var." 

- Esra Elönü: "O zaman şöyle diyelim. Ben de söyleyeyim mesela. Ayak az kalır bence. Dört ayaklarını denk alsınlar."

Editör: TE Bilisim