Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, son günlerde açlıktan ve soğuktan ölen hayvanların sayısının artması üzerine Nevşehir'de 'Doğaya Yem Bırak' kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında, bir döneme damgasını vuran ve sosyal medya kullanıcıları tarafından kendi görüntülerini paylaşarak dost veya arkadaşlarını da aynısını yapmaya davet eden yöntemi uygulayan Türker, bu yolla Kapadokya'nın en aktif STK'larından biri olan Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Yakup Dinler'e pas attı. 

ENGİNYURT'U ÜRGÜP'E DAVET ETTİ

Kampanyaya katılarak destek veren Dinler de, kendi görüntüsünü paylaşarak MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'a çağrı yaptı, "MHP Ordu Milletvekili değerli ağabeyim Cemal Enginyurt'u kampanyaya Ürgüp'ten davet ediyorum" dedi.  

ENGİNYURT SOLUĞU NEVŞEHİR'DE ALDI 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da, Dinler'den gelen çağrı ve  kendisine atılan pasa karşılık verdi, soluğu Nevşehir'de aldı. 

ENGİNYURT'TAN SİYASETE DOĞA MOLASI

Kampanyaya katılarak karla kaplı zeminlere doğada yaşayan hayvanların aç kalmaması için yem bırakan MHP'li Enginyurt, "Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali kardeşimin, doğaya ve doğada yaşayan hayvanlara yem kampanyasına destek olmak amacıyla, Yakup Dinler kardeşimin beni göstermiş olduğu kampanyaya ben de karınca kararınca  katılıyorum. 

ENGİNYURT DA KAYSERİ MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY'A PAS ATTI

Baki Ersoy, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy kardeşimi de bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Doğayı ve doğada yaşayanları koruyalım diyor, saygılar sunuyorum" dedi.  

Editör: TE Bilisim